2024 - 5 - 19

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Lady 3-sitssoffa i läder

Lady 3-sitssoffa i läder

Print this page
Här är vår klassiska och ständigt aktuella 3-sitssoffa Lady! Den bjuder dig en riktigt skön sittkomfort, med sin höga rygg och sittdynor i 38-kg kallskum, svept med polyeter. Det är en sittriktig soffa för alla stunder! Sitsdynorna är fasta, vilket gör att soffan alltid har ett städat och propert intryck. Lady är omsorgsfullt tillverkad i Sverige. Vi ger dig 10 års garanti för rambrott sittstomme och sättningar i sittdynor. Här visar vi soffan i läder/konstläder Rustik Antik, i färgen oxblod. Benen är i brun plast.

Kombinera 3-sitssoffan med 2-sitssoffa och fåtölj och få en trevlig soffgrupp att umgås i där hemma!

Lady finns i flera kombinationer, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan. Du är också varmt välkommen till någon av våra fysiska butiker så hjälper vi dig vidare!
Läs mer
12 640 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Röd
Bredd198
Djup93
Höjd92
Sitthöjd44
Sittdjup52
Volym1.2
MaterialSkinn/konstläder antik
Möbeltyp3-sits soffa
VarumärkeMöbelform

Detaljerad information

Det finns flera anledningar till varför du kan trivas med en soffa i läder:

Hållbarhet: Soffor i läder är kända för att vara mycket hållbara och tåliga. Lädret är naturligt slitstarkt och kan stå emot daglig slitage och påverkan från husdjur och barn. Med rätt skötsel åldras en lädersoffa vackert och håller i många år. 

Stil: Soffor i läder ger ett elegant och sofistikerat utseende till ditt hem. Lädret ger dig en exklusiv känsla och passar in i många olika inredningsstilar, från moderna till mer klassiska hem. 

Komfort: Läder är ett naturligt mjukt material som formar sig efter din kropp när du sitter i soffan. Det ger en bekväm sittupplevelse och blir mjukare och mer följsamt med tiden. En riktigt kompis alla TV-kvällar, året runt!

Enkel att underhålla: Soffor i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av den med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch. Dessutom är läder ett hypoallergent material som inte samlar på sig damm och allergener på samma sätt som tygsoffor kan göra.

Investering: En soffa i läder är en investering som kan hålla i många år framöver. Även om det initiala priset kan vara högre än för en tygsoffa, så är en soffa i läder vanligtvis mer hållbar och behöver inte bytas ut lika ofta.

 

Sammanfattningsvis är en soffa i läder ett utmärkt val för alla som vill ha en hållbar, elegant och bekväm möbel för sitt hem. Det är en investering som kan hålla i många år framöver och som ger en lyxig och sofistikerad look till ditt hem. Med enkel rengöring och underhåll kan du också hålla din soffa i läder i toppskick under lång tid.

En tresitssoffa är en idealisk soffa för både små och stora rum. I ett litet rum kan den placeras platseffektivt utmed väggen och i ett större rum luftigt och coolt mitt ute i rummet. En fin rumsavdelare! En tresitssoffa får enkelt en trevlig kompis i ytterligare en tresitssoffa, eller en tvåsitssoffa i samma serie. För dig som vill ha möjligheten att sitta på olika sätt i rummet, passar det fint att komplettera med en, eller flera fåtöljer.

Ladda ner

 • Lady faktablad.pdf

  Klicka här

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

 • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
 • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
 • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
 • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play