2024 - 4 - 20

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Villner snurrfåtölj med fotpall läder/PU

Villner snurrfåtölj med fotpall läder/PU

Print this page
Snurra dig till bekvämlighet! Villner snurrfåtölj med fotpall, ger dig möjligheten att enkelt vrida och vända på stolen efter dina behov. Fåtöljen har också en steglös glidefunktion i sits och rygg, som gör att du kan ställa in lutningen på ryggen. Vill du titta på tv, läsa en bok eller bara slappna av? I Villner är det lätt att hitta den perfekta positionen.

Villner är en av våra mest populära fåtöljer och är en riktig klassiker i vårt sortiment. Det är en trevlig och lättplacerad snurrfåtölj, där fotpallen gör komforten än mer bekväm.

Villner snurrfåtölj och pall är klädd i svart läder/PU. Fåtöljen finns också i grått tyg.
Läs mer
5 280 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Bredd78
Djup79
Höjd101
Sitthöjd50
Sittdjup48
Volym0.3
Materialläder/konstläder
LevererasOmonterad
Utseendesnurrfåtöl m pall
MöbeltypLäderfåtölj
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Snurrfåtöljer som Villner, är den perfekta sittmöbeln för avkoppling och avslappning. Med en snurrfåtölj kan du vrida och vända dig i behagligaste ställningar för att se tv, läsa eller bara slappna av.

Snurrfåtöljer passerar perfekt både för dem som vill koppla av hemma och för den som letar efter bekvämlighet på kontoret. Vridningen och vinklingen gör att du enkelt hittar den optimala sittpositionen, vilket minskar belastningen på rygg och nacke. 

Oavsett om du är tonåring, vuxen eller senior, är en snurrfåtölj en skön möbel. Den ger avkoppling hemmavid men passar även fint på kontoret eller i studion. 

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play