2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Villner snurrfåtölj med pall tyg

Villner snurrfåtölj med pall tyg

Print this page
Snurra dig till bekvämlighet! Villner snurrfåtölj med fotpall, ger dig möjligheten att enkelt vrida och vända på stolen efter dina behov. Fåtöljen har också en steglös glidefunktion i rygg och sits, som gör att du kan ställa in lutningen på ryggen. Vill du titta på tv, läsa en bok eller bara slappna av? I Villner är det lätt att hitta den perfekta positionen. Villner är en av våra mest populära fåtöljer. Det är en trevlig och lättplacerad snurrfåtölj, där fotpallen gör komforten än mer bekväm.

Villner snurrfåtölj och pall är klädd i tyg Austin grå. Det är ett slitstarkt tyg, som har en len yta. Det är ett OEKO-TEX certifierat tyg. Fåtöljen finns också i svart läder/PU.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

4 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mörkgrå
MöbeltypTygfåtölj
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Njut av bekvämligheten med en snurrfåtölj!

Har du drömt om en fåtölj där du kan lägga upp fötterna och bara slappna av efter en lång dag? Då är en snurrfåtölj med pall det perfekta valet. Den ger dig optimal komfort genom att kunna vrida och vända på sitsen efter behov. Snurrfunktionen gör att du enkelt kan vrida dig mot tv:n eller i riktning mot fönstret.

Vilken ställning du än väljer att inta blir du mjukt omsluten av de stoppade armstöden och ryggen. Njut av att få slappna av med en bok eller vid en filmkväll utan att behöva ändra din sits!

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play