2024 - 5 - 21

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Partner fåtölj

Partner fåtölj

Trollhättan

Print this page
Partner fåtölj med multifunktion. Välj mellan fler är 500 tyger, fårskinn och läder. Välj mellan flera olika träslag. Vid val av snurrfot kan du välja på två olika sitthöjder.
Läs mer
21 565 kr
Visa prishistorik
Kontakta möbelmästarna i Trollhättan

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Bredd77
Djup83
Höjd109
Sitthöjd42
MaterialLäder GR 58 Nappa
SkivaFormgjuten Quattri snurrfot i aluminium

Detaljerad information

Partner är formstark redan i grunden, med sitt speciella, svängda skal i trä, som är lätt fjärilslikt på den matchande pallen. Trä och vitt läder som på bilden tycker vi själva är supersnyggt. Men oavsett vilka material du väljer så kommer du och din Partner att vara ett troget par genom livet. Syncro Backup i ryggen ger dig alltid en bekväm och ergonomiskt korrekt sittställning.

Varje möbel från Conform är byggd för att vara den bekvämaste platsen i ditt hem. Ju mer arbete vi lägger ner på det, desto trevligare blir det för dig. Conform har ett långvarigt samarbete med flera skandinaviska formgivare Jan, Niels,Jahn, Lenka och Fredrik. Utifrån deras skisser skapar vi tillsammans möbler som överraskar och behagar, välkomnar och imponerar. Den slutgiltiga designprägeln sätter du själv, genom att kombinera de material och ytor du önskar.

Kanske ska din fåtölj perfekt matcha resten av ditt hem eller bli en möbel som ingen annan har?