2024 - 4 - 17

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Dublin drinkvagn

Dublin drinkvagn

Print this page
Kolla in denna hylla på hjul som passar att använda på många olika sätt; som drinkvagn, serveringsvagn, som lampbord, eller sideboard! Eller varför inte möblera med den som en praktisk och snygg hylla för förvaring i badrummet?

Dublin drinkvagn är ett säkert stilkort i alla rum. Möbeln är rustikt elegant och sitter som en smäck i den moderna inredningen, likväl som den är ett effektfullt avbrott i den klassiska. Drinkvagnen är tillverkad i svart metall och har hjul som gör att du enkelt kan förflytta den. Den har två hyllplan och ställ för förvaring av flaskor.
Läs mer
3 740 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Svart
Längd40
Bredd78
Höjd81
MaterialJärn
MöbeltypSoffbord
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

En drinkvagn är en stilfull och praktisk möbel som inte bara ger dig en plats att förvara dina favoritdrycker, utan också en elegant och bekväm serveringsstation för dina gäster.

Här är några anledningar till varför du borde investera i en drinkvagn: 

Praktisk förvaring: En drinkvagn ger dig en bekväm plats att förvara dina drycker och tillbehör, så att du alltid har allt du behöver inom räckhåll. Medan många väljer att förvara sina drycker i köksskåp eller på hyllor, kan en drinkvagn göra det lättare att organisera och hitta rätt. 

Flexibilitet: Drinkvagnar är bärbara och lätta att flytta runt i ditt hem. Du kan enkelt flytta den från ett rum till ett annat, beroende på var festen eller middagen hålls. Detta gör det till en praktisk och flexibel möbel som passar till olika tillfällen. 

Elegant design: En drinkvagn kan vara en elegant och stilfull möbel som kan förbättra utseendet på ditt hem.

En bekväm serveringsstation: En drinkvagn kan också fungera som en bekväm serveringsstation för dina gäster. Med hjälp av dess hyllor och rullande hjul kan du enkelt servera dina gäster utan att behöva springa fram och tillbaka till köket. 

En investering för framtiden: En drinkvagn är en investering som du kan njuta av under många år framöver. Den kan vara en praktisk och elegant möbel som kan öka värdet på ditt hem och göra din vardag lite mer bekväm. 

Sammanfattningsvis är en drinkvagn en praktisk, flexibel och elegant möbel som kan hjälpa dig att organisera dina drycker och servera dina gäster på ett bekvämt sätt. Det är en investering som du kommer att använda och njuta av under många år framöver.

Skötselråd för metall

Metall som aluminium, rostfritt och krom har gått från att nästan bara användas i inredning för offentlig miljö, till att hamna i hemmet. De rena linjerna och spännande ytor som metallen har, ger en fin kontrast i inredningen. Sköt den enligt råden nedanför för att få glädje av den under en lång tid framöver.

Allmänna skötselråd för metall:

 • En möbel i metall ska användas inomhus, om inget annat är uttalat att det är en utomhusmöbel.
 • Ställ aldrig möbeln på fuktigt underlag eller mot varma föremål.
 • Ingrodd smuts eller svåra fläckar kan lösas upp med tvålvatten och torkas sedan bort med en torr trasa.
 • Aluminium ska rengöras med en fuktig trasa av diskmedel eller annat fettlösningsmedel.
 • Kromad metall kan du polera med bilvårdsprodukter som är avsedda för kromade ytor.