ButikerKontakt

HERTOG satsbord

Hertog är ett modernt, slimmat satsbord i industriell stil. Satsbord har en toppskiva i Mdf med betonglook. Den laminerade skivan gör att soffbordet är lätt att torka av. Underredet är i svartlackad metall.

Fördelen med satsbord är att de är flexibla och lätta att flytta runt som det passar just nu. Hertog satsbord är fint att ställa tillsammans, eller dela upp och använda ett av borden som sidobord.

• Det stora soffbordet har måtten 80x80 cm H42 cm.
• De små borden har måtten 73x38 H37 cm.
Läs mer
2 100 kr
2 470 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Bredd80
Djup80
Höjd42
Volym0.09

Detaljerad information

Satsbord är multifunktionella. Du kan möblera med dem framför soffan och använda som soffbord, men också ha det som ett avlastningsbord vid sidan av soffan. Eller varför inte använda det ena som sängbord? Satsbord är lätta att flytta runt, ställa isär, eller flytta ihop. Ett satsbord är en riktigt användbar möbel, som är väl värd att investera i.

Skötselråd för laminat

Laminat har en yta som i allmänhet är mycket tålig och lätt att rengöra. Det är ett lättskött material som finns i många olika färger, ytor och mönster. Oftast håller det sig fint och fräscht och det räcker att torka av med en blöt trasa, men ibland kan smutsiga ytor och fläckar ändå uppstå.

Allmänna skötselråd för laminat:

  • Lätta fläckar kan behandlas med en mjuk ren trasa. Torka ytan med hjälp av papper eller en mikrofibertrasa för att undvika torkfläckar.
  • Fönsterputs kan också fungera bra mot envisa fläckar.
  • Använd varmt vatten och diskmedel vid en hårt smutsad yta och rengör med en ren trasa. Torka sedan med vatten för att få bort rengöringsmedlet för att undvika ränder. Eftertorka sedan ytan med hjälp av en ren trasa eller hushållspapper.
  • Laminat är känsligt mot värme, så använd underlägg under varma grytor och pannor.