2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Paus konsoll svängd

Paus konsoll svängd

När du lämnar dagens måsten, slå dig ner i Paus reclinersoffa, som ger dig och nära o kära en fantastisk och unik sittkomfort. Den har en hög rygg och en ombonad, mjuk känsla. Sittdjupet är generöst. Paus är den ultimata mys- och tv-soffan!

Serien Paus har varit en av våra kunders favoritsoffa i många år. Serien är byggbar och för att du ska kunna få en riktigt skön biosoffa, så som den passar ditt rum och dina behov. Du kan välja att köpa soffan i några av våra mest populära kombinationer, eller bygga ihop en kombination så som det passar dig. Det är enkelt! I faktabladet nedan, ser du alla moduler som ingår i serien.

Paus konsoll svängd, placerar du mellan två sittplatser. Den är till för dig som vill bygga en litet mjukt svängd soffa. Modulen är en en kombination av förvaring och bord, där det finns förvaring för dina godsaker under locket. Framför bordet har du två mugghållare i borstad aluminium.

Läs mer
2 750 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Textile Clean & Protect

Clean & Protect kit innehåller rengöring och impregnering för dina möbler i textil. Kitet innehåller...Läs mer

568 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktbeskrivning

Paus finns i kraftigt grått, eller nougatfärgat microtyg med mockakänsla. Tyget är OEKO-TEX certifierat och mycket slitstarkt. Soffan har snygga och arbetade stickningar.

Paus har en funktion där sitsen på reclinern går framåt innan ryggen fälls bakåt. Placera därför soffan ca 10 cm från väggen.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik