• FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Naxos 2-sitssoffa med förvaring

Naxos 2-sitssoffa med förvaring

Naxos 2-sits reclinersoffa med elfunktion, maxar garanterat ditt sköna hemmahäng! Soffan har motorer i båda sitsarna, som reglerar rygg- och fotstöd samtidigt. Designen är stilren och nätt. Sömmarna i sits- och sittdynor gör att du får extra bra stöd när du sitter i soffan. Mellan de två fåtöljerna finns en mittdel som tillför både komfort och förvaring. Placera muggar och flaskor i mugghållaren av metall och förvara diskret viktiga saker under locket!

Naxos har rygg- och sitsdynor som är sitter fast i rygg och sits vilket har en stpr fördel. Den fasta designen på ryggdynorna och sittdynorna gör att du inte behöver oroa dig för att de ska glida runt eller förflytta sig när du sitter i soffan. Du kan luta dig tillbaka och slappna av, utan att behöva någonsin justera dem.

Naxos är klädd i det slitstarka tyget Enjoy grå.

Naxos är en fantastisk biosoffa som passar dig som vill ha en go och inbjudande komfort att mysa i!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

11 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Bredd171
Djup95
Höjd98
Sitthöjd49
Sittdjup55
Volym0.85

Detaljerad information

 • Sitsdyna i formsågad polyeter 25 kg/m3.
 • Ryggdyna i polyeterfiber.
 • Underrede i svart metall.

 I vår populära serie Naxos ingår 3-sitssoffa, 2-sitssoffa, 2-sitssoffa med mittdel, fåtölj och hörnsoffa.

En tvåsitssoffa är en idealisk soffa för både små och stora rum. I ett litet rum kan den placeras platseffektivt utmed väggen och i ett större rum luftigt och coolt mitt ute i rummet. En fin rumsavdelare! En tvåsitssoffa får enkelt en trevlig kompis i ytterligare en tvåsitssoffa, eller en tresitssoffa i samma serie. För dig som vill ha möjligheten att sitta på olika sätt i rummet, passar det fint att komplettera med en, eller flera fåtöljer.

Naxos finns i flera kombinationer. För mer information, se faktabladet nedan.

Ladda ner

  • Naxos faktablad.pdf

    Klicka här