2024 - 3 - 2

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Naxos hörnsoffa med recliners

Naxos hörnsoffa med recliners

Print this page
Naxos hörnsoffa med elfunktion, maxar garanterat ditt sköna hemmahäng! Soffan har motorer i de yttre sektionerna, som reglerar rygg- och fotstöd samtidigt. Soffan har två sitsar på vardera sida om hörnet. Designen är stilren och nätt. Sömmarna i sits- och sittdynor gör att du får extra fint stöd när du sitter i soffan.

Naxos har rygg- och sitsdynor som är sitter fast i rygg och sits vilket har en stpr fördel. Den fasta designen på ryggdynorna och sittdynorna gör att du inte behöver oroa dig för att de ska glida runt eller förflytta sig när du sitter i soffan. Du kan luta dig tillbaka och slappna av, utan att behöva någonsin justera dem.

Naxos hörnsoffa är klädd i det slitstarka tyget Enjoy grå.

En hörnsoffa passar dig som vill ha en stor, rymlig soffa. Soffan har två långa sektioner, som gör den rymlig, för både att sitta i och ligga och slappa i. En härlig familjesoffa! Naxos är en underbar biosoffa som har en go och inbjudande komfort att mysa loss i!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

19 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Grå
Bredd235
Djup235
Höjd98
Sitthöjd49
Sittdjup55
MaterialTyg
Tillverkad iAsien
Komfort
 • Medium

Detaljerad information

• Sitsdyna i formsågad polyeter 25 kg/m3.
• Ryggdyna i polyeterfiber.
• Underrede i svart metall.

 I vår omtyckta familj Naxos ingår 3-sitssoffa, 2-sitssoffa, fåtölj och hörnsoffa. För mer information, se faktabladet nedan.

Ladda ner

 • Naxos faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play