2024 - 6 - 20

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Trento reclinersoffa

Trento reclinersoffa

Print this page
Trento reclinersoffa är soffan för dig som vill sträcka ut benen, luta ryggen tillbaka och njuta av total avkoppling!

Genom att du trycker dig lätt mot soffans rygg, fälls fotstödet upp och ryggdelen lutar sig lite bakåt. Du fäller in fotstöden och ryggen igen till utgångsläget, genom att trycka fötterna mot fotstödet.

Soffan har två platser med reclinersits. Soffan passar för upp till tre personer och två personer har mycket gott och luftigt om plats i soffan.

Designen på soffan är modern, luftig och elegant.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

14 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Yumi soffbord ovalt

Välj Färg

För att se leveranstid, välj alternativ ovan

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
Möbeltyp3-sits soffa
VarumärkeHjort Knudsen

Detaljerad information

Denna kombination är klädd i tyget Brego i beige färg. Mjukt och mysigt tyg! Trento reclinersoffa finns i fler storlekar, tyger och färger. Läs mer i faktabladet nedan.

Vad har en reclinersoffa för fördelar?

Komfort: En reclinersffa ger en överlägsen komfortnivå. Det ger möjlighet att sträcka ut benen och luta sig tillbaka efter en lång arbetsdag eller träning. Wow - det är sååå skönt! Att kunna höja fotstödet och luta ryggen tillbaka, ger en avslappnad och ergonomiskt korrekt position för att minska stress och belastning på kroppen.

Flexibilitet: Soffan med recliner erbjuder flexibilitet i användningen. Du kan välja att använda den som en traditionell soffa när fotstödet är infällt. Det ger möjlighet att anpassa soffan efter olika tillfällen och aktiviteter, från att du aktivt kopplar av och tittar på TV, spelar, läser en bok, till att du tar en tupplur. 

Ladda ner

  • Trento faktablad.pdf

    Klicka här