2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Städa havet med Möbelmästarna

Städa havet med Möbelmästarna och The Blue Bucket

The Blue Bucket städar havet på plast

När du köper en produkt märkt med "den blå hinken" bidrar du till att städa havet på plast!

Johan Elmander är den före detta fotbollsmästaren som utöver fotbollen har en passion för möbler och hantverk. Han är även en eldsjäl när det kommer till miljöfrågor och är en aktiv ambassadör för The Blue Bucket - en förening som arbetar med att hands-on städa haven och kusterna från skräp. Att värna om våra hav och de djur som lever i den är något vi på Möbelmästarna också tycker är jätteviktigt! Därför har vi valt att på vårt sätt göra en insats där även du som kund är med och bidrar till arbetet som Johan Elmander och The Blue Bucket gör.

Genom att köpa en av möblerna och produkterna märkta med den blå hinken bidrar du till att städa havet och stränderna på 1 liter plast! Många bäckar små gör sitt för att göra skillnad och genom din handling, gör vi havet renare tillsammans.

Möbelmästarna och The Blue Bucket

Möbelmästarna har och kommer alltid ha som högsta prioritet att du ska hitta möbler som du kan leva med lång tid framöver, möblera om med, ta med dig när du flyttar till annan bostad, ge bort, eller sälja om du själv inte har nytta av dem längre. Våra möbler håller över tid, både då det gäller stil och kvalitét. Hos oss är det enkelt att hitta rätt möbler, som du verkligen trivs med och i. Möbler som kan bli kära medspelare i ditt liv. Vår kunniga och engagerade personal hjälper dig att hitta precis de möbler som passar dig. Med rätt val av möbler, tillsammans med tidlös design och kvalité, är vi tillsammans en bit på väg till ett mer hållbart samhälle.

Vi är ödmjukt stolta och glada över att kunna bidra med en liten förbättring till haven och miljön, genom att samarbeta kring projektet The Blue Bucket, tillsammans med Johan Elmander och The Perfect World Foundation!

Mer om The Blue Bucket och The Perfect World Foundation

The Perfect World Foundation är en svenskgrundad välgörenhetsorganisation som arbetar med djur och natur i kris, världen över. Genom att öka kunskap och sprida medvetenhet vill de skapa mod och förutsättningar för att förändra och rädda världen, ett steg i taget.

Med havskampanjen ”The Blue Bucket” vill The Perfect World engagera alla till att plocka upp plast och skräp från våra hav, kuster och stränder. Den blå hinken är en symbol för själva kampanjen – med syfte att öka medvetenhet kring de stora plastföroreningarna av världens hav – och är också till för att plocka upp plastskräp i. Spannen är av återvunnen plast, tänkt att användas om och om igen, som ett hållbart alternativ till engångssopsäckar. Och ska självklart aldrig hamna i havet.

Varje år hamnar mer än 8 miljarder kilo plast i havet, men vi är också nästan 8 miljarder människor på vår planet. Om varje person plockar upp ett kilo plast per person skulle det, teoretiskt sett, innebära att vi kan lyckas med att städa upp våra hav. Inget dåligt mål, eller hur!

Via #thebluebucket och #theperfectworldfoundation på Instagram kan du ta del av inspirerande insatser runt om i världen och själv lägga upp bilder av din egen insats!

Vill du läsa mer om The Perfect World och The Blue Bucket? Surfa in på: The Perfect World Foundations hemsida

https://www.mobelmastarna.se/pub_docs/files/StädahavetmedMöbelmästarna/stada-havet.jpg
play