• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
Hem / Butiker / Byske

Välkommen till en mästare på möbler

Vi erbjuder dig ett brett sortiment för hela hemmet – allt från sängar, sängkläder och huvudgavlar till matbord, stolar, soffor, lampor och allt annat som gör ett hem personligt. Våra möbler finns i flera prisklasser, för att du ska ha möjlighet att finna något som passar dig, var du än är i livet. Välkommen in!

ETT ANRIKT MÖBELHUS MED STORA VISIONER

Verksamheten startade 1947, men då hette vi Holmgrens Möbler och låg ett stenkast ifrån våra nuvarande lokaler.

I februari 1984 bildade man Byske Möbler som tills 2017 drivits av Gösta, Marie och sedan Rickard.Sedan 2001 ingår vi i den rikstäckande kedjan Möbelmästarna som har 33 butiker runt om i landet. Och från och med 2017 bytte vi ägare och namn till Möbelmästarna Byske. Nya ägaren är Patrik Sandhu Wilén, som tillsammans med sin fru Lavlin och övrig personal nu skapar ett möbelhus utöver det vanliga.

Här möts du alltid av ett välkomnande leende, bjuds på nymalt och nybryggt kaffe, ser stolar som hänger på väggar och inspireras av vackra hemmiljöer.

En föryngring i ägandeskapet tillför som sagt att mycket nytt är på gång hos oss, men du kommer fortfarande kunna ta del av Marie och Rickard när du besöker oss. Det händer även att Gösta tittar förbi och bjuder på både expertis och ett gott skratt. Vi erbjuder dig ett brett sortiment för hela hemmet – allt från sängar, sängkläder och huvudgavlar till matbord, stolar, soffor, lampor och allt annat som gör ett hem personligt. Våra möbler finns i flera prisklasser, för att du ska ha möjlighet att finna något som passar dig, var du än är i livet.

Tillsammans har vi sålt sängar i över 100 år och all den kunskap som vi har kring sängar och sömn finns naturligtvis kvar i huset och det erbjuder vi nu i vår nya sängbutik i Ersmark: Sängmästarna (www.sängmästarna.se)

Du hittar vår möbelbutik och våra 1800 kvm med möbler, inredning och inspiration just vid avfarten på E4:an i Byske. Samt vår sängbutik med sammanlagt 45 dubbelsängar från ledande sängproducenter, på fabriksvägen 34 i Ersmark.

Varmt välkommen in!

Vi är Möbelmästarna i Byske

Marie Stenmark

Butik
Tel +46912-100 79
Mail: info@byskemobler.se

Rikard Palmgren

Butik
Tel +46912-100 79
Mail: info@byskemobler.se

Patrik Sandhu Wilén

Butik
Tel +46912-100 79
Mail: info@byskemobler.se

Lavlin Sandhu Wilén

Butik
Tel +46912-100 79
Mail: info@byskemobler.se

Välkommen!

Öppettider

Måndag till torsdag kl 12-18

Fredag

kl 12-17

Lördag kl 10-14
Söndag

stängt

 

Kontakt

E-postadress

info.byske@mobelmastarna.se

Telefonnummer

+46912-100 79

Personal

Butikschef

Mail: info.byske@mobelmastarna.se

Telefonnummer

+46912-100 79