ButikerKontakt
Hem / Butiker / Luleå

Välkommen till en mästare på möbler

Genom vårt medlemskap i Möbelmästarna blir vi med många butiker starka mot våra leverantörer och har därför alltid väldigt konkurrenskraftiga erbjudanden. Vi förnyar ständigt vårt sortiment för att följa trender och efterfrågan på bästa möjliga sätt. Basutbudet presenterar vi i vår katalog, men stora delar av sortimentet köper vi själva in för att försöka tillgodose vår lokala efterfrågan. Välkommen in!

Vi möblerar Norrbotten

Antnäs möbler har idag kunder över hela Norrbotten. Sedan starten 1965 har butiken byggts ut i etapper och har idag en utställningsyta på ca 2 500 kvm.

Vår målsättning är att ha ett sortiment som sträcker sig allt från det riktigt prisvärda, till starka varumärken så som bla. Brunstad, Möbelform, Ekornes, Hilding, Viking, Jensen, Tempur, Conform, Brafab, Zebra-collection mm.

Utveckling och tradition

Sedan 1995 finns vi även i Boden med filialen Bodens möbelaffär, där vi idag har en mycket stark och trogen kundkrets. En stor andel av möblerna vi säljer levererar vi med egna lastbilar där kunnig och erfaren personal blir en trygghet för dig som kund. Önskar man att få möblerna monterade så ordnar vi självklart detta mot en mindre monteringsavgift.

Ny generation

Sedan 2011 har ett generationsskifte skett, där vi som nya ägare bland annat försökt jobba mycket med butikens interiör. Vi vill försöka ge dig som kund den service och inspiration som förhoppningsvis leder till att ni handlar era möbler hos just oss. Varmt välkomna till våra butiker!

Välkommen till oss i Antnäs och Boden.

Välkommen!

Öppettider

Måndag till fredag kl 10-18
Lördag kl 10-15
Söndag kl 12-16

Kontakt

E-postadress 

info@antnasmobler.se

Telefonnummer

0920-301 30

Personal

Butikschef

Mail: info@antnasmobler.se

Telefonnummer

0920-30130

Följ oss på instagram! @mobelmastarna