ButikerKontakt
Hem / Butiker / Ronneby

Välkommen till en mästare på möbler

När du besöker en Möbelmästarbutik kan du vara trygg i att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt möbler till just ditt hem. Vi har ett stort utbud och en lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Välkommen in!

Möbelkänsla nära dig

Personlig service, stor kunskap, glädje och kvalitetsmöbler

Det är några av de många punkterna vi i butiken jobbar med dagligen!

Möbelmästarna Ronneby slog upp portarna i september 2016 ute vid Viggenområdet. Möbelmästarna är en kedja som idag har 28 butiker utspridda i landet.

Ägaren Jonas har tidigare arbetat på Möbelmästarna i Tanumshede men valde att ta klivet ut och satsa på en egen butik. 2017 belönades han med stipendiet ”Årets möbelmästare” med motivering om att vara orädd, glad, ha ett servicetänk utöver de vanliga och att ha satt sig själv och kedjan på kartan i Ronneby!

Hos oss hittar ni ett brett urval för hemmets alla rum! De mesta från golv till tak finns att finna hos oss, i olika prisklasser för att du ska ha möjligheten att hitta något som passar dig, vart du än befinner dig i livet! Vi försöker välja sortiment med stor omsorg för att skilja oss från övriga marknaden och sticka ut lite ur mängden. Vi hoppas på att vår butik ska ge inspiration och lämna ett avtryck hos de som besöker oss. Skulle ni inte hitta det ni söker fråga oss i personalen så gör vi vårt yttersta för att hjälpa er. Hos oss ligger alltid kunden i fokus och vi erbjuder en service utöver det vanliga, vi håller oss uppdaterade på trender och kvalite och vi har stor kunskap om vad det är vi säljer och kan därför stolt kalla oss själva Möbelmästare!

Hos oss får man gärna låna släp för att få hem sina nyinköpta möbler, detta är kostnadsfritt, vill man få möblerna hemlevererade och eventuellt gamla möbler bortforslade så finns den möjligheten också mot en fast kostnad. När vi levererar möbler hem så bär vi in, monterar ihop och tar med oss emballaget tillbaka!

De enda ni behöver göra är att bädda rent, duka eller bara slå er ner och njuta av er nya möbel!

Varmt välkommen!

Välkommen till oss i Ronneby.

Vi är Möbelmästarna i Ronneby

Hos oss hittar du mysvänliga soffor, belysning i sköna former, lyxiga kuddar och annat som gör hemmet till en plats att älska! Ett urval av våra produkter erbjuder vi med expressleverans så att du kan njuta av dina möbler snabbare. Välkommen till vår butik för att se utbudet!

Jonas Karlsson

VD, butik, lager & leverans
0457-107 14
Mail: jonas.karlsson@mobelmastarna.se

Christina Yoldas

Butik & inköp
0457-107 14
Mail: christina.yoldas@mobelmastarna.se

Välkommen!

Öppettider

Måndag till fredag kl 10-18
Lördag kl 10-15
Söndag kl 11-15

Kontakt

E-postadress

info.ronneby@mobelmastarna.se

Telefonnummer

0457-107 14

Personal

Butikschef

Mail: jonas.karlsson@mobelmastarna.se

Telefon: 0457-107 14

Personal

Mail: christina.yoldas@mobelmastarna.se

Telefon: 0457-107 14