2024 - 2 - 27

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
Hem / Butiker / Ronneby

Välkommen till en mästare på möbler

När du besöker en Möbelmästarbutik kan du vara trygg i att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt möbler till just ditt hem. Vi har ett stort utbud och en lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Välkommen in!

Möbelkänsla nära dig

Möbelmästarna Ronneby öppnade i september 2016 efter att Jonas tagit steget att flytta från Grebbestad till Ronneby. Han har tidigare jobbat på Alves möbler (Möbelmästarna Tanumshede) så han har några års erfarenhet från branschen och kedjan. Med åren har företaget vuxit och vi är i dag 3 heltidsanställda med varierande arbetsuppgifter.

Sen 2020 har vi även en ”säsongsbutik” med trädgårdsmöbler en bit ner på gatan, denna delen kallar vi Trädgårdslagret och finns att finna mer om på www.tradgardslagret.se

Vi anser oss stå för allt som gör alla oss Möbelmästare unika i vår bransch och har ett varierande utbud av både möbler, heminredning och givetvis trädgårdsmöbler.

Vi erbjuder hemleverans och även hemleverans med montering till fasta kostnader som kunden kan få offert på vid inköpstillfället.

Vilka är vi i personalen då?

Jonas är som sagt ägare, initiativtagare och VD för MM i Ronneby, han brukar köra leveranser, montering och så är han i butiken där han platsar som bäst med sin service och stora kunskap. Han har en servicekänsla som är något utöver det vanliga, en genuin människa som är uppskattad av både personal och kunder.

Christina har jobbat hos Jonas sen 2017 och är butikens alltiallo, eller Jonas sidekick kan man också kalla henne, hon jobbar mycket med Trädgårdslagret, har ansvar för inköp, är reklamationsansvarig och precis som både Jonas och Hanna finns hon i butiken för att hjälpa kunderna.

Hanna som arbetar hos oss läser Homestyling och inredning och hjälper mer än gärna de kunderna som behöver lite tips och inspiration på hur ett hem kan ”sättas ihop” på ett harmoniskt och personligt sätt. Utöver det så inreder hon butiken och ansvarar för inköp av inredningsdetaljer och så klart finns hon i butiken för våra kunder.

Välkommen till oss i Ronneby.

Vi är Möbelmästarna i Ronneby

Hos oss hittar du mysvänliga soffor, belysning i sköna former, lyxiga kuddar och annat som gör hemmet till en plats att älska! Ett urval av våra produkter erbjuder vi med expressleverans så att du kan njuta av dina möbler snabbare. Välkommen till vår butik för att se utbudet!

Jonas Karlsson

VD, butik, lager & leverans
0457-107 14
Mail: jonas.karlsson@mobelmastarna.se

Christina Yoldas

Butik & inköp
0457-107 14
Mail: christina.yoldas@mobelmastarna.se

Välkommen!

Öppettider

Måndag till fredag kl 10-18
Lördag kl 10-15
Söndag kl 11-15

Kontakt

E-postadress

info.ronneby@mobelmastarna.se

Telefonnummer

0457-107 14

Personal

Butikschef

Mail: jonas.karlsson@mobelmastarna.se

Telefon: 0457-107 14

Personal

Mail: christina.yoldas@mobelmastarna.se

Telefon: 0457-107 14