• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!   
  • Leveranstider kan påverkas av rådande pandemi.
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
Hem / Butiker / Töreboda

Välkommen till en mästare på möbler

När du besöker en Möbelmästarbutik kan du vara trygg i att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt möbler till just ditt hem. Vi har ett stort utbud och en lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Välkommen in!

Med 100 år i möbelbranschen!

Redan 1919 startade min farfar, tillsammans med två bröder, en möbelfabrik och butik här i Töreboda. Att ha funnits så länge är ganska häftig och visst har det hänt mycket genom åren. Även om företaget upplevt både upp- och nedgångar kan vi konstatera att Br. Anderssons Möbler idag står starkare än någonsin.

De senaste åren har vi vuxit en hel del och vi har hela tiden fokuserat på att sätta kunden i fokus och erbjuda ett brett och modernt utbud av möbler. Vårt arbete belönades 2008 då vi utsågs till Årets Möbelhandlare i hela Sverige av Sveriges Möbelhandlare. För våra kunder är det en trygghet att veta att vi är ett stabilt företag som klarat av att hänga oss kvar i både med- och motgång.

Hos oss har våra kunder alltid fått ett brett sortiment där den goda servicen ingår i priset. Något som är roligt med att ha funnits med så länge är att man kan se hur kunderna återkommer. Och kundernas barn. Och deras barn i sin tur kommer också till oss. Det tycker vi äMagnusr roligt. För i takt med att Br. Anderssons genomgår den ena generationsväxlingen efter den andra så gör även kunderna det.

Det är en härlig känsla att höra historier om hur någons farfar en gång i tiden började handla av min farfar. Br. Anderssons Möbler är en fullsortimentsbutik och vi försöker hela tiden ha ett utbud som följer såväl trender som våra kunders efterfrågan. Den senaste tidens trend har gått i svart och vitt och mycket raka former.

Nu tror jag att vi kan se fram emot lite mer färg framöver. Oavsett vad nästa trend blir och oavsett vad du är ute efter så är du välkommen in till oss. Här hittar du ett brett sortiment av möbler och skulle du inte hitta det du söker så ber du oss ta hem det.

Varmt välkommen!

Välkommen till Möbelmästarna Bröderna Andersson i Töreboda.

Vi är Möbelmästarna i Töreboda

Möbler för dig som bor i Töreboda, Mariestad, Skövde och Lidköping med omnejd. Vår kundkrets sträcker sig många mil och vi välkomnar även kunder som bor i Skövde, Lidköping och Mariestad. Kom gärna förbi och titta på de möbler vi har att erbjuda.

Magnus

Säljare
0506-71595
magnus@bra-mobler.se

Kattis

Säljare
0506-71595
info.toreboda@mobelmastarna.se

Ida

Säljare
0506-71595
info.toreboda@mobelmastarna.se

Jörgen

Säljare
0506-71595
info.toreboda@mobelmastarna.se

Marita

Säljare
0506-71595
info.toreboda@mobelmastarna.se
Välkommen!

Öppettider

Måndag till fredag kl 10-18
Lördag kl 10-14
Söndag kl 12-16

Kontakt

E-postadress

info.toreboda@mobelmastarna.se

Telefonnummer

0506-71595

Personal

Magnus

Butikschef

Joakim Reimarker

Mail: magnus@bra-mobler.se

Telefonnummer

0506-71595

Följ oss på instagram! @mobelmastarna