ButikerKontakt
Hem / Butiker / Ängelholm - sängbutik

Välkommen till en mästare på möbler

När du besöker en Möbelmästarbutik kan du vara trygg i att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt möbler till just ditt hem. Vi har ett stort utbud och en lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Välkommen in!

En lång historia i Skåne

Vi har fått Skåne att sova gott i snart 100 år
Även om Blomsterbergs Sängar är nytt, har vi funnits som möbelaffär i snart 100 år. Min farfar Hugo, möbelsnickare och entreprenör, startade Blomsterbergs Möbler i Eslöv 1926 och min pappa Hans-Arne tog över företaget i slutet på 60-talet. Hans-Arne utvecklade verksamheten, han var bland de första som började med söndagsöppet och var den som la grunden för vår tillväxt och framgång i Skåne som möbelbutik.

1986 startade min pappa tillsammans med ett antal kollegor möbelkedjan Möbelmästarna, en sammanslutning av fristående möbelhandlare som verkar för samordning av möbelinköp, marknadsföring och logistik. Möbelmästarna består idag av 37 butiker över hela Sverige. I början på 90-talet tog jag över
Blomsterbergs Möbler. Jag har försökt följa i min farfar och pappas fotspår och verka för att Blomsterbergs, genom stort kunnande, hög service och rätt kvalité ska möblera Skåne med omnejd.

2016 öppnade jag en renodlad sängbutik på Center Syd i Löddeköpinge. Jag kände att det fanns ett stort behov av en seriös aktör av kvalitetssängar på marknaden. Succén i Löddeköpinge var ett faktum! Ett år efter starten i Löddeköpinge kände jag att Lund hägrade. I december 2017 öppnade jag min andra sängbutik vid Nova i Lund, i samma hus som Kökscentrum, som är en utmärkt granne och ett bra komplement till sängar. Närheten till kollegan Miljögården är ett stort plus, de är otroligt duktiga på heminredning i det övre segmentet, ett besök där är givetvis ett måste när man besöker Blomsterbergs Sängar i Lund. I juni 2018 öppnade jag min tredje sängbutik, Ängelholm, granne med Hedin Bil. Då jag själv tillbringat mina somrar i Vejbystrand var Ängelholm ett självklart val, en köpstark stad och invånare som uppskattar kvalité och är trogna sin stad och dess butiker. I samband med öppningen av Ängelholm inledde Blomsterbergs Sängar ett samarbete med Hästens Sängar. Ett led i min strävan att kunna tillgodose sömntörstande Skåningars behov av premiumsängar i alla segment. I september 2018 slog Blomsterbergs Sängar upp portarna i Kristianstad, min fjärde sängbutik. jag hade länge blickat mot Norra Skåne, invånare med stark lokal förankring och känsla för kvalité.

Jag avslutade 2018 med att öppna min femte sängbutik, på Mobilia i Malmö, min absoluta flagship store. Det gör mig oerhört stolt och glad, Blomsterbergs har sålt möbler till Malmös invånare sedan 1926, nu erbjuder jag Sveriges finaste sängbutik. Min resa med Blomsterbergs Sängar fortsätter, att expandera och utveckla; ”att få människor att sova gott och vakna utvilade”
det har vi gjort i snart 100 år.

Våra sängbutiker har även en egen hemsida som du hittar HÄR

Varmt välkommen!

Välkommen till Blomsterbergs i Ängelholm.

Vi är Möbelmästarna i Ängelholm

Hos oss hittar du ett brett urval av kvalitetssängar. Vi är en specialiserad sängbutik som erbjuder personlig service till dig som vill sova gott! Ett urval av våra produkter erbjuder vi med expressleverans så att du kan njuta av dina möbler snabbare. Det går självklart bra att beställa soffor och andra möbler online för att hämta i vår butik. Välkommen till vår butik!

Partik Hammargren

Butiksansvarig & sängexpert
0431-41 12 11
patrik@blomsterbergs.se

Anette Pettersson

Säljare & sängexpert & B2B
0431-41 12 11
angelholm@blomsterbergs.se

Välkommen!

Tillfälliga Öppettider

Måndag till fredag kl 11-18
Lördag kl 11-16
Söndag kl 11-16

Kontakt

E-postadress

angelholm@blomsterbergs.se

Telefonnummer

0431-41 12 11

Personal

Butiksansvarig & sängexpert

Patrik Hammargren

Mail: patrik@blomsterbergs.se

Telefonnummer

0431-41 12 11

[instagram /]