2024 - 6 - 15

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Vinz pall brunoljad ask fårskinn

Vinz pall brunoljad ask fårskinn

Oscarssons Möbel

Print this page
Vinz pall i massiv brunoljad ask är en riktig fining. Elegant som få i design, är den ett fint inslag i ditt hem. Massivt trä är ett bra val av material för möbler, eftersom det ger en robust konstruktion och lång hållbarhet. Pallen är stabil. Fårskinnet är mjukt och behagligt att sitta på. Den bruna, dova tonen ger sprider en exklusiv förnimmelse.

Vinz pall är smart på det sättet att den är stapelbar. Om du har flera pallar du vill ställa undan för ett tag, tar de minimalt med plats.

Välj färg på fårskinnet! Det finns i brunt, ljusbrunt, ljusgrått och mörkgrått.

Pallen finns också i träslagen ek och valnöt.
Läs mer
3 141 kr
3 490 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Ljusbrun
 • Ljusgrå
 • Mörkgrå
 • Brun
Bredd37.5
Djup37.5
Höjd45
Diameter37.5
Sitthöjd45
Volym0.022
Tillverkad iSverige
Vikt inkl emballage3.1
MöbeltypPall
VarumärkeOscarssons Möbel

Detaljerad information

En pall är den lilla möbeln, som vi tror du kommer uppskatta att inreda med. Det är en möbel som du använder till olika saker: som extra sittplats, att slå sig ner på i hallen när du tar på dig skorna, som ett litet sidobord vid soffan, att ställa en vacker växt på, eller när du vill nå saker som är placerad för långt upp på en hylla. Det är en smidig möbel att flytta runt - en kompis att ta med till olika platser i hemmet!

Asken har en vacker ådring och struktur. Historiskt sett har ask använts till hjul, skidor, redskap och verktygsskaft, på grund av sin styrka och seghet. Det gör också träslaget till ett förstklassigt material i möbler.

Fårskinn är smutsavvisande. En annan nytta är att materialet värmer vid kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. För att ta hand om pallens klädsel, rekommenderar vi att du dammsuger den regelbundet för att ta bort damm och smuts som kan slita på skinnet. Vi föreslår också att använda ullschampo för ytligt och litet nedsmutsat fårskinn.

Vinz pall med sits i fårskinn är tillverkad av Oscarssons Möbel i Småland. Vi är stolta över att samarbeta med dem. De designar och tillverkar sina möbler i Småland: allt från det lilla metallbeslaget till den färdiga möbeln. Oscarssons produktion knyter an till den småländska hantverkstraditionen och lägger fokus på kvalité, funktionalitet och harmonisk design. De använder trä i alla möbler. Det är ett levande material som blir allt vackrare med åren. En möbel tillverkad av Oscarssons, kan du leva med i många, långa år framöver!

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play