2024 - 6 - 20

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Vinz pall valnöt

Vinz pall valnöt

Oscarssons Möbel

Print this page
Vinz pall i massiv oljad valnöt är en riktig liten gobit. Elegant som få i färg och design, är den ett fint inslag i ditt hem. Pallens bruna färg som valnötsträet ger, är djup och tjusig. Massivt trä är ett bra val av material för möbler, eftersom det ger en robust konstruktion och lång hållbarhet.

Pallen är fiffig på det sättet att den är stapelbar. Om du har flera pallar du vill ställa undan för ett tag, tar de minimalt med plats.

Pallen finns också i ask, ek och med sits i fårskinn.
Läs mer
3 641 kr
4 045 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
Höjd45
Diameter37.5
Sitthöjd45
Volym0.022
MaterialMassiv Valnöt
Tillverkad iSverige
YtbehandlingOljad Valnöt
Vikt inkl emballage3.1
MöbeltypPall
VarumärkeOscarssons Möbel

Detaljerad information

En pall är den där lilla möbeln, som vi tror du kommer uppskatta att ha hos dig hemma. En möbel som går använda till många olika saker: som extra sittplats, att slå sig ner på i hallen när du tar på dig skorna, som ett litet sidobord vid soffan, att ställa en vacker växt på, eller när du vill nå saker som är placerad för långt upp på en hylla. En smidig möbel att flytta runt - en kompis att ta med till olika platser i hemmet!

Valnöt är ett slitstarkt trä som ofta håller i generationer. Skiftningarna mellan de de olika djupa bruna tonerna, ger en exklusiv känsla.  

Vinz pall i valnöt är tillverkad av Oscarssons Möbel i Småland. Vi är stolta över att samarbeta med företaget, som designar och tillverkar sina möbler i Småland; allt från det lilla metallbeslaget till den färdiga möbeln. Oscarssons produktion knyter an till den småländska hantverkstraditionen och lägger fokus på kvalité, funktionalitet och harmonisk design. De använder trämaterial i alla möbler, ett levande material som blir allt vackrare med åren. En möbel tillverkad av Oscarssons, kommer finnas med dig i många år!

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play