2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Åre skänk

Åre skänk är en stilren skänk, byrå, med 6 stora lådor nedtill och 4 mindre lådor upptill, redo för att för ta hand om alla dina nödvändigheter. Skänken har lådor som är lätta att öppna och stänga med inbyggda dämpare som varsamt, tyst och mjukt stänger din låda, samt som den har ett praktiskt utdragsstopp. Det är en lättplacerad och funktionell möbel som passar i alla hem och gifter sig fint med olika inredningsstilar. Åre skänk passar perfekt för dig som behöver en stor byrå med mycket plats till förvaring!

Åre skänk finns i mörk oljad ek, oljad ek, vitpigmenterad oljad ek, svartbetsad bok, eller vitlackad Mdf. Den finns även i en högre, smal variant. Byrån är monterad och klar, bekvämt att bara ställa på plats!
Läs mer
14 745 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Åre skänk/byrå har lådor i olika storlekar, vilket är fiffigt. En byrå med lådor i olika storlekar har fina poänger och kan vara till stor nytta. Här är några skäl till varför det är bra med en byrå som har lådor i olika storlekar:

Optimal organisering: Genom att ha lådor i olika storlekar kan du och förvara sina föremål på ett effektivt sätt. Mindre föremål kan placeras i mindre lådor, medan större föremål kan ha sin plats i större lådor. Detta underlättar för dig att hitta och komma åt dina saker, utan att behöva leta överallt i byrån. Var sak kan ha sin plats!

Estetiskt tilltalande: En byrå med lådor i olika storlekar kan ge en visuell variation och intressant design. Genom att blanda och matcha olika storlekar på lådorna kan man skapa en unik och estetiskt tilltalande inredningsdetalj i rummet.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik