2024 - 2 - 27

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Åre skänk

Print this page
Åre skänk är en stilren skänk, byrå, med 6 stora lådor nedtill och 4 mindre lådor upptill, redo för att för ta hand om alla dina nödvändigheter. Skänken har lådor som är lätta att öppna och stänga med inbyggda dämpare som varsamt, tyst och mjukt stänger din låda, samt som den har ett praktiskt utdragsstopp. Det är en lättplacerad och funktionell möbel som passar i alla hem och gifter sig fint med olika inredningsstilar. Åre skänk passar perfekt för dig som behöver en stor byrå med mycket plats till förvaring!

Åre skänk finns i mörk oljad ek, oljad ek, vitpigmenterad oljad ek, svartbetsad bok, eller vitlackad Mdf. Den finns även i en högre, smal variant. Byrån är monterad och klar, bekvämt att bara ställa på plats!
Läs mer
13 690 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Ek
 • Svart
 • Vit
 • Vitpigmenterad
 • Brun
Bredd120
Djup49
Höjd88
MaterialEk
Tillverkad iEuropa

Detaljerad information

Åre skänk/byrå har lådor i olika storlekar, vilket är fiffigt. En byrå med lådor i olika storlekar har fina poänger och kan vara till stor nytta. Här är några skäl till varför det är bra med en byrå som har lådor i olika storlekar:

Optimal organisering: Genom att ha lådor i olika storlekar kan du och förvara sina föremål på ett effektivt sätt. Mindre föremål kan placeras i mindre lådor, medan större föremål kan ha sin plats i större lådor. Detta underlättar för dig att hitta och komma åt dina saker, utan att behöva leta överallt i byrån. Var sak kan ha sin plats!

Estetiskt tilltalande: En byrå med lådor i olika storlekar kan ge en visuell variation och intressant design. Genom att blanda och matcha olika storlekar på lådorna kan man skapa en unik och estetiskt tilltalande inredningsdetalj i rummet.

Återplantera träd med Möbelmästarna

När du köper en produkt märkt med trädet bidrar du till att motverka klimatförändringarna

Som en del av Attenborough Forest, ett globalt trädplanterings- och skogsbevarandeprojekt, arbetar vi för att återställa biologisk mångfald och motverka klimatförändringarna. Att värna om våra skogar och de djur som lever i dem är något vi på Möbelmästarna tycker är jätteviktigt! Därför har vi valt att på vårt sätt göra en insats där även du som kund är med och bidrar till arbetet som Attenborough Forest gör.

Genom att köpa en av möblerna och produkterna märkta med trädet bidrar du till att träd planteras, den biologiska mångfalden återställs och lokalsamhällen stärks! Många bäckar små gör sitt för att göra skillnad, och genom din handling skapar vi tillsammans en friskare planet.

Svanen – Nordens officiella miljömärkning

Vad är Svanen?

Svanen är en nordisk miljömärkning vars syfte är att minska produkters och tjänsters miljöpåverkan, från produktion till konsumtion. Svanens krav på produkter tjänster uppdateras och skärps kontinuerligt, för att skapa en hållbar utveckling. Svanenmärkningen garanterar inte endast en miljömässigt hållbar produkt, utan också dess höga kvalitet. Miljö och kvalitet går oftast hand i hand. Genom svanenmärkningen är det enkelt för dig att välja en möbel som både är miljömässigt och kvalitetsmässigt den bästa! Svanenmärkningen kan alltså ses som en kvalitetsstämpel på din möbel.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play