2024 - 6 - 14

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • NORDIK Byrå 3 lådor

NORDIK Byrå 3 lådor

Print this page
Nordik, är en stilig och rätt designad byrå för innehållsrik vardag! Den skandinaviska stämningen förhöjs av den ljusa eken. Byråns raka form gifter sig trivsamt med de runda benen.

Nordik byrå har tre lådor, alltid till din tjänst för att för ta hand om alla dina kläder och prylar! Byrån passar utmärkt även som sängbord! har lådor som är lätta att öppna och stänga med inbyggda dämpare som varsamt, tyst och mjukt stänger din låda. Varje låda har ett praktiskt utdragsstopp.

Byrån är tillverkad i massiv och fanérad vitoljad ek och har lätt utställda, svarvade ben. De nätta handtagen är i borstad metall.

Nordik byrå ingår i serien Nordik, med byråer och mediamöbler i olika storlekar. Byrån är monterad och klar, bekvämt att bara att ställa på plats!
Läs mer
5 250 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
Längd39
Bredd38
Höjd75
Volym0.134
MaterialEk
MöbeltypByrå
VarumärkeTorkelson

Detaljerad information

En låg byrå som Nordik 3-lådig byrå har flera fördelar!

Placeringsoptions: En låg byrå kan placeras på olika platser i hemmet. Den kan fungera som en accentmöbel i hallen, som förvaring i det lill barnrummet, eller ett snyggt sidobord i sovrummet. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa den till olika rumslayouter och behov.

Funktionell användning: En låg byrå erbjuder praktisk förvaring utan att ta upp för mycket vertikalt utrymme. Du kan använda den för att organisera kläder, sängkläder, böcker, elektronik eller andra föremål du vill ha nära till hands. Den låga höjden gör det också möjligt att använda toppen av byrån som en extra yta för vackra detaljer du vill se på!

Rumslig perception: Eftersom en låg byrå inte har en stor vertikal profil kan den ge en illusion av mer utrymme och öppenhet i rummet. Det kan vara särskilt fördelaktigt i mindre utrymmen eller rum med lågt i tak där en högre byrå kan göra rummet känna sig trängre.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play