2024 - 5 - 21

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • SCANDI Byrå 3 lådor

SCANDI Byrå 3 lådor

Print this page
Scandi är en stilren och rätt designad byrå för en modern vardag! De runda benen samspelar snyggt med byråns raka form.

Scandi byrå har tre lådor, alltid till din tjänst för att för ta hand om alla dina kläder och prylar! Byrån har lådor som är lätta att öppna och stänga. Den har inbyggda dämpare som mjukt och tyst stänger din byrå. Varje låda har ett praktiskt utdragsstopp.

Byrån är tillverkad i massiv och fanérad oljad ek och har lätt utställda, svarvade ben. De nätta handtagen är i borstad metall.

Scandi byrå ingår i serien Scandi, med byråer och mediamöbler i olika storlekar. Byrån är monterad och klar, enklare kan det inte bli!
Läs mer
4 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ek
Längd39
Bredd38
Djup39
Höjd75
Volym0.1278
MaterialEk
MöbeltypByrå
VarumärkeTorkelson

Detaljerad information

En låg byrå som Scandi 3-lådig byrå har flera fördelar!

Placeringsoptions: En låg byrå kan placeras på olika platser i hemmet. Den kan fungera som en accentmöbel i hallen, som förvaring i det lill barnrummet, eller användas som sängbord i sovrummet. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa den till olika rumslayouter och behov.

Funktionell användning: En låg byrå erbjuder praktisk förvaring utan att ta upp för mycket vertikalt utrymme. Du kan använda den för att organisera kläder, sängkläder, böcker, elektronik eller andra föremål du vill ha nära till hands. Den låga höjden gör det också möjligt att använda toppen av byrån som en extra yta för vackra detaljer du vill se på!

Rumslig perception: Eftersom en låg byrå inte har en stor vertikal profil kan den ge en illusion av mer utrymme och öppenhet i rummet. Det kan vara särskilt fördelaktigt i mindre utrymmen eller rum med lågt i tak där en högre byrå kan göra rummet känna sig trängre.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play