2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

Kampanj

  • Hem
  • Meja Hatthylla 90 cm 2 plan

Meja Hatthylla 90 cm 2 plan

Oscarssons Möbel

Meja hatthylla i 90 cm längd, är perfekt för dig som behöver förvara mycket kläder. Hyllan har två plan att lägga kläder på och två krokar att hänga kläder i.

Hyllan är tillverkad i massivt trä. Detaljerna är i slipat stål. Listen på hyllan där galgen hängs, har en plexilist för att skydda träet mot slitage.

• Premiumkvalité
• Svensktillverkad
• Hatthyllan finns i oljad ek, vitoljad ek, svartbetsad ek och vitlackad björk.

Meja hatthylla ingår i hallserien Meja, där hatthyllor, skohyllor, speglar, kroklister, byråer och bänk ingår.
Läs mer
10% RABATT
2 619 kr
2 910 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Meja hatthylla är producerad av Oscarssons Möbel i Småland. Vi är glada över att samarbeta med företaget, som formger och tillverkar sina möbler i Småland; allt från det lilla metallbeslaget till den färdiga möbeln. Oscarssons produktion knyter an till den småländska hantverkstraditionen och lägger fokus på kvalité, funktionalitet och harmonisk design. De använder trämaterial i alla möbler, ett levande material som blir allt vackrare med åren. En möbel tillverkad av Oscarssons, kommer finnas med dig i många år!

En given möbel för hallen - hatthyllan!

Har du svårt att få plats med alla hattar, mössor och vantar när du kommer in? En hatthylla lämpar sig perfekt att ha i hallen för att hänga och lägga upp familjens jackor och mössor på. Du slipper att det blir rörigt i ytterkläderna. Med en hatthylla får du även ordning och reda direkt när du kommer hem. Allt du behöver göra är att hänga av dig och hänga upp kläderna på hyllan. Nästa gång du ska gå ut tar du bara vad du behöver, utan att behöva leta. En lugn start på dagen - vem vill inte ha det!? Och du! En hatthylla rymmer är mer än praktisk förvaring och ger dig en fin plats att låta dina vackra ytterkläder ta plats och njutas av!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik