2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

  • Hem
  • Meja Skohylla vägg 90 cm 2 plan

Meja Skohylla vägg 90 cm 2 plan

Oscarssons Möbel

Meja väggfast skohylla med två plan och 90 cm längd, har en trivsam och mjuk design. Hyllan har ett plan att ställa skor på och ger gott om plats för förvaring. Eftersom skohyllan fäst på väggen, blir städningen enkel och smidig.

Skohyllan är tillverkad i massivt trä. Detaljerna är i slipat stål.

• Premiumkvalité
• Svensktillverkad
• Skohyllan finns i oljad ek, vitoljad ek, svartbetsad ek och vitlackad björk.

Meja skohylla ingår i hallserien Meja, där hatthyllor, skohyllor, speglar, kroklister, byråer och bänk ingår.
Läs mer
2 195 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Meja är tillverkad av Oscarssons, som designar och tillverkar sina möbler i Småland; allt från det lilla metallbeslaget till den färdiga möbeln. Oscarssons produktion knyter an till den småländska hantverkstraditionen och lägger fokus på kvalité, funktionalitet och harmonisk design. De använder trämaterial i alla möbler, ett levande material som blir allt vackrare med åren. En möbel tillverkad av Oscarssons, kommer finnas med dig i många år!

En väggmonterad skohylla, som Meja, i din hall, är en förvaringslösning som kombinerar funktionalitet och stil för att skapa en organiserad och gemytlig hall. Den är perfekt för att använda den vertikala ytan i din hall. Istället för att ta upp värdefull golvyta kan du enkelt montera skohyllan på väggen. Detta gör att du kan maximera förvaringskapaciteten, samtidigt som du behåller golvet ledigt för andra ändamål eller för att skapa en rymligare känsla i hallen.

Den väggmonterade skohylla gör det enkelt för dig att välja dina skor utan att böja dig ner, eller leta igenom en hög av skor på golvet. Skorna är tydligt synliga och lätta att nå, vilket sparar tid när du är på väg ut genom dörren. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik