2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Mondo bänk med skohylla

Mondo bänk med skohylla

Print this page
Håll på enkelt sätt ordning på dina kläder och få en alltid lugn och välkomnande hall! Mondo skohylla är en modern skohylla i stilren design. Det är tillverkat i svart metall och har en toppskiva i brunlackad ek eller vitpigmenterad ek. Skohyllan passar superbra att slå sig ner på och knyta skorna, en platseffektiv och trevlig sittbänk och skohylla i ett!

I serien Mondo finns också ett trendigt klädstativ.
Läs mer
2 190 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
  • Brun
Bredd115
Djup35
Höjd43
Sitthöjd43
Volym0.074
MaterialMdf/ekfaner/metall
StommeMetall
SkivaMDF med ekfaner
Ben / Fot / UnderredeMetall
LevererasOmonterad
YtbehandlingLackad
MöbeltypSkohylla
VarumärkeNFG

Detaljerad information

En skohylla ger ordning och lugn i din vardag. Dag efter dag. Skohyllan ger enkel åtkomst åt dina skor. Istället för att behöva böja dig ner eller leta genom en röra av skor kan du enkelt se och välja vilket par du vill ha. Det sparar tid och stress när du är på väg ut genom dörren.

Skohyllan är en välkomnande gest till gästen! När du har gäster över är det trevligt att kunna erbjuda dem en plats att förvara sina skor. En skohylla i hallen gör det enkelt för gästerna att ta av sig sina skor och hålla dem organiserade under deras besök. Det visar omtanke och skapar en välkomnande atmosfär i ditt hem.

Skohyllor ser till att ditt golv inte slits i onödan. Genom att placera dina skor på en skohylla istället för direkt på golvet kan du skydda golvet från eventuella repor, märken eller smuts som skorna kan orsaka. Skohyllan fungerar som en barriär och bevarar golvytan i sin bästa skick.