ButikerKontakt

Klädhängare och krokar

Våra klädhängare och krokar finns för dig som vill få ordning och reda i hallen, hitta nya förvaringsmöjligheter och få in lite design i en ofta bortglömd vrå. En tamburmajor eller herrbetjänt är en elegant, trendig klädställning för sovrummet, men funkar lika bra precis innanför ytterdörren. 

Vi brukar säga att man aldrig kan få för mycket förvaring, och särskilt inte av upphängningsmöjligheter. Väggkrokar, knoppar och kroklister hör hemma i alla rum; för överallt finns det saker som behöver lyftas upp från marken. Alla våra krokar och hängare är noga utvalda och har bra kvalitet till ett bra pris. Så välkommen in för att inspireras!

Mer om hallinredning

Det ska vara enkelt att hänga upp dina kläder i hallen. Få ordning på hallen på ett kick med ordentlig förvaring i form av klädhängare och kroklister. Genom att få upp kläderna på en klädställning utmed väggen skapas direkt luft och yta i rummet, samtidigt som det blir lätt att hitta och sortera bland sina favoritplagg. Men förutom den praktiska aspekten vill man gärna få in ett uns av elegans. Oavsett vad du tycker är elegant - små vägghängda klädkrokar eller bastanta tamburmajorer - så tycker vi det är värt att lägga tid på att göra hallen mer trivsam. 

Komplettera hallen med en hatthylla

Inget skriker väl hall som en gedigen hatthylla - och det är ett perfekt komplement till dina övriga klädställningar. Låt tamburmajoren bli hallens mittpunkt, ingångens stjärnglans, så tar hatthyllan hand om grovarbetet. Vi vill att du ska vara nöjd med detaljerna och skapa din egen helhet, därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt. Vi har ett brett utbud av hallinredning med såväl klassiska som trendiga modeller. Här kommer några tips som vi tror att du kan gilla.

Hitta hallinspiration hos din Möbelmästare

Runt om i landet har vi utbildad personal inom inredning, med kunskaper i stilar från Feng Shui till det mest lantligt klassiska. Och med butiker som anpassar sina sortiment och varumärken efter den lokala marknaden finner du att varje butik är helt unik och värd ett besök för oändlig inspiration. Så behöver du inredningstips till hallen eller söker nya förvaringsmöjligheter är du välkommen in i våra butiker där våra otroliga kollegor hjälper dig att välja rätt! Du får hjälp att navigera dig genom sortimentet för att hitta design och stil som passar just ditt hem. Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se