2024 - 5 - 22

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Inverness kroklist

Inverness kroklist

Rowico Home

Print this page
Lyxig look i hallen med mörkt trä och mässing! Den raka men ändå mjuka formen, är alltid rätt. Kroklisten Inverness i massiv brunlackad ek med 6 st mässingfärgade krokar skapar ordning och reda hemma. En klädhängare som passar bra i den stilsäkra hallen, sovrummet, köket eller varför inte i gästrummet.

Kombinera gärna med andra produkter i hallserien Inverness för en enhetlig stil.

I din beställning medföljer både knoppar av trä samt mässingfärgade krokar så att du själv kan välja vad du vill ha.
Läs mer
676 kr
795 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
Bredd65
Djup6
Höjd5
Volym0.00175
MaterialTrä, Metall
LevererasSemimonterad
YtbehandlingLackad
Vikt0.6
Vikt inkl emballage0.7
MöbeltypKroklist
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

Skapa ordning och stil med en kroklist i ditt hem!

Unna dig själv en enkel, praktisk och stilfull förvaring med att använda kroklister. Denna mångsidiga möbel är inte bara ett utmärkt sätt att organisera dina vardagsföremål, utan också ett stilfullt tillskott till ditt hem. Låt oss ta en titt på varför en kroklist är en oumbärlig möbel i varje hem.

Effektiv förvaring: Med en kroklist kan du enkelt organisera dina nycklar, hänga upp dina väskor, hängare, halsdukar och mycket mer. Genom att ha dina vardagsföremål på ett organiserat sätt minskar du röran och sparar värdefull tid när du behöver hitta dem.

Platsbesparande lösning: En kroklist är perfekt för att utnyttja utrymmet på väggar som annars kan vara outnyttjade. Det är en utmärkt lösning för mindre utrymmen där varje kvadratmeter räknas. Istället för att lägga dina saker på en yta, eller slänga dem i en låda kan du enkelt hänga dem på en kroklist och spara värdefull golvyta.

Mångsidighet: En kroklist kan användas i olika rum i ditt hem. Den är perfekt i hallen för att organisera dina nycklar och jackor, i sovrummet för att hänga upp smycken och accessoarer, i köket för att hålla reda på köksredskap eller i badrummet för att hänga upp handdukar och badrockar. Kroklisten ger en vacker och lekfull förvaring!