2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bordslampa Rod 74 cm

Bordslampa Rod 74 cm

PR Home

Här är höga bordslampan Rod som sitter som en smäck på de flesta platser i ditt hem! Rod är en stilren lampa i svart matt metall med raka, tydliga och uttrycksfulla linjer. Speciellt för denna lampa, är designen som gör den lättplacerad och får plats på de flesta ställen, så som smala fönsterbrädor. Dess rektangulära, smala bas gör den yteffektiv. Trots att lampan är smal, har den en väl tilltagen höjd, som gör den ståtlig och tar fin plats i rummet!

Rod har en lampfot i svart metall och en textilskärm i svart. Lampans höjd är 70 cm. Den är 20 cm bred och 10 cm djup. Sladden är 1,8m och tillverkad i svart plast. Strömbrytaren är placerad cirka 30cm från lampan. E27 sockel. Max 40W. IP20.

Ljuskälla ingår ej.

Rod finns även som lägre bordslampa och vägglampa.
Läs mer
1 498 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Bordslampor är alltid rätt!

En av de främsta fördelarna med en bordslampa är dess flexibilitet och portabilitet. Du kan enkelt flytta den från ett rum till ett annat, eller bara placera den där du behöver mest ljus. Det betyder att du alltid har rätt belysning vid din sida när du läser en bok, arbetar på datorn eller utför andra uppgifter som kräver god belysning. 

En bordslampa är också en fantastisk lösning för att skapa stämningsbelysning i ditt rum. Den har en intressant. personlig design och ger ett mjukt ljus. 

En annan fördel med en bordslampa är dess förmåga att ge riktad belysning. Medan taklampor och allmän belysning sprider ljuset över hela rummet, kan en bordslampa fokusera ljuset på en specifik yta eller objekt. Det gör den perfekt för att belysa arbetsområden, konstverk, eller för att skapa en mysig läshörna i ditt rum.

Bordslampor är användbara följeslagare som erbjuder flexibel belysning, skapar stämning och fokuserar ljuset där det behövs mest. De är en stilfull inredningsdetalj som kan förbättra utseendet på ditt rum. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik