2024 - 4 - 17

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bordslampa Sally

Bordslampa Sally

PR Home

Print this page
Här är ett säkert stilkort för ditt hem, som garanterat höjer mysnivån i rummet! Bordslampa Sally har en mjukt organisk form, där den handgjorda lampfoten i keramik anger tonen och signalerar genuinitet. Den har en mjukt rundad och lätt avsmalnande form med ribbstruktur. Lampfoten i brunt, samspelar fint med den bruna textilskärmen. Sally är en medelhög bordslampa,

Då lampan är handgjord är nyans- och storleksavvikelser en del av lampans identitet.

Svart textilsladd två meter med strömbrytare cirka 25 cm från lampan. E27 sockel. Max 40W. IP20. Ljuskälla ingår ej.
Läs mer
2 159 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
Bredd16
Djup16
Höjd51
MaterialKeramik
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien
Vikt2.6
Vikt inkl emballage3
MöbeltypBordslampa

Detaljerad information

Bordslampor är alltid rätt!

En av de främsta fördelarna med en bordslampa är dess flexibilitet och portabilitet. Du kan enkelt flytta den från ett rum till ett annat, eller bara placera den där du behöver mest ljus. Det betyder att du alltid har rätt belysning vid din sida när du läser en bok, arbetar på datorn eller utför andra uppgifter som kräver god belysning. 

En bordslampa är också en fantastisk lösning för att skapa stämningsbelysning i ditt rum. Den har en intressant. personlig design och ger ett mjukt ljus. 

En annan fördel med en bordslampa är dess förmåga att ge riktad belysning. Medan taklampor och allmän belysning sprider ljuset över hela rummet, kan en bordslampa fokusera ljuset på en specifik yta eller objekt. Det gör den perfekt för att belysa arbetsområden, konstverk, eller för att skapa en mysig läshörna i ditt rum.

Bordslampor är användbara följeslagare som erbjuder flexibel belysning, skapar stämning och fokuserar ljuset där det behövs mest. De är en stilfull inredningsdetalj som kan förbättra utseendet på ditt rum.