2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bordslampa Salong antiksilver 46 cm

Bordslampa Salong antiksilver 46 cm

PR Home

Print this page
Bjud in det mysiga ljuset och höj graden av romantik i ditt rum! Bordslampa Salong är en sådan lampa, som hjälper till att göra din omgivning drömmigare. Det är en klassisk och elegant bordslampa i antiksilverfärgad metall med textilskärm i linnefärg. Den har en design som håller över tid och skänker en känsla av harmoni år efter år.

Salong är en lite mindre, lättplacerad bordslampa som har en höjd på 46 cm. Den har en 1,6 meter svart plastsladd. Strömbrytaren är cirka 30 cm från lampan.

E27 sockel. Max 40W. IP20. Ljuskälla ingår ej.

Kollektionen Salong finns i flera utföranden med olika höjder, fötter och färger.
Läs mer
959 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Silver
Bredd8
Djup8
Höjd33
MaterialMetall
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien
UtseendeAntiksilver
Vikt0.8
MöbeltypBordslampa

Detaljerad information

Bordslampor är alltid rätt!

En av de främsta fördelarna med en bordslampa är dess flexibilitet och portabilitet. Du kan enkelt flytta den från ett rum till ett annat, eller bara placera den där du behöver mest ljus. Det betyder att du alltid har rätt belysning vid din sida när du läser en bok, arbetar på datorn eller utför andra uppgifter som kräver god belysning. 

En bordslampa är också en fantastisk lösning för att skapa stämningsbelysning i ditt rum. Den har en intressant. personlig design och ger ett mjukt ljus. 

En annan fördel med en bordslampa är dess förmåga att ge riktad belysning. Medan taklampor och allmän belysning sprider ljuset över hela rummet, kan en bordslampa fokusera ljuset på en specifik yta eller objekt. Det gör den perfekt för att belysa arbetsområden, konstverk, eller för att skapa en mysig läshörna i ditt rum.

Bordslampor är användbara följeslagare som erbjuder flexibel belysning, skapar stämning och fokuserar ljuset där det behövs mest. De är en stilfull inredningsdetalj som kan förbättra utseendet på ditt rum.