2024 - 6 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Golvlampa Falsterbo 40

Golvlampa Falsterbo 40

Print this page
Inspirationen till denna lampa för utomhusbruk ser vi i vår samtids moderna ladhus med sitt strama uttryck i skandinavisk ton. Med sitt minimalistiska formspråk bidrar denna golvlampa med ett vackert blickfång till din utomhusmiljö, på terrassen, balkongen, i orangeriet, utanför garaget eller stallet, vid entrén, på bryggan - varje trädgårdsrum förtjänar att bli upplyst av stämningsfull belysning.

Lampan är tillverkad i Polen av 1,5 mm tjock cortenstål som är ett vädertåligt och underhållsfritt material med lång livslängd.
Läs mer
3 985 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
  • Rost
Bredd35
Djup35
Höjd40
Volym0.0575
MaterialCortenstål
Tillverkad iEuropa
Vikt6.5
Vikt inkl emballage7
MöbeltypGolvlampa
VarumärkeGloben Lighting

Detaljerad information

Falsterbo i rostfärg levereras obehandlad i sin ursprungliga grå stålfärg. När lampan stått ute ett tag börjar oxideringsprocessen och långsamt bildas en rostig yta som med tiden skapar en vackert rödbrun färg. Väderförhållandena avgör hur lång tid det tar för stålet att bilda den rostiga ytan, det behövs fukt för att processen ska starta. För att påskynda processen kan ytan vattnas alternativt sprayas med saltvatten. OBS! Tänk på att under tiden materialet bygger upp sin rostiga yta kan den missfärga känsliga och porösa underlag, var därför försiktig med var lampan placeras under de första åren. När ytan blivit tillräckligt stark och tät färgar den inte av sig mer.

Falsterbo i svart färg levereras i en behandlad och målad pulverlackerad svart kulör.

Upptill finns en odlingslåda med dräneringshål där möjlighet ges att plantera växter för ett stämningsfullt lummigt intryck. Ljuskällan monteras högst upp på undersidan av lampan, under odlingslådan, vilket ger ett nedåtriktat ljus som sprider sig mot marken och skapar ett vackert skuggspel tack vare de laserskurna lamellerna i cortenstålet.

OBS! Belysning medföljer ej, sladdställ för utomhusbruk och ljuskälla säljes separat. Vid utomhusbruk bör åtminstone ett IP44-klassificerat sladdställ användas till denna armatur.

Design: Erika Norén.
Bredd: 35 Djup: 35 Höjd: 40 (cm).
Lamphållare: 1xE27 ringfäste (Upphäng och ljuskälla säljes separat).
Rekommenderad Ljuskälla: L203 (Medföljer ej).