2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Chinese Wood Oil

Chinese Wood Oil

Leathermaster Scandinavia

Chinese Wood Oil, är en träolja för utomhusmöbler, som bidrar till att hålla dem fina genom att motverka sprickbildning, alger, svamp och mögel. Oljan skyddar och impregnerar från vatten- och fuktinträngning. Den är anpassad för såväl nytt, som tidigare impregnerat trä. Oljan lämpar sig utmärkt på träslag som exempelvis teak och mahogny.

Om du vill låta teak- och mahognymöbler behålla sin ursprungliga guldton, är detta en utmärkt produkt!

Flaskan innehåller 1 liter.
Läs mer
344 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Använd Chinese Wood Oil så här!

Se till att träet är rent och helt torrt innan behandlingen påbörjas. Applicera oljan kontinuerligt tills dess att underlaget slutar suga åt sig. Torka efter några minuter av överskottet med en trasa eller en svamp. Oljan skall tränga in i träet och inte bilda en yta ovanpå. De mest utsatta ytorna är de vågräta, som tillexempel bordsskiva, stolsits och armstöd. Behandla därför dessa med en extra strykning för bästa skydd.

Upprepa behandlingen vid behov eller minst en gång per år. Tänk på att bränna, eller vattendränka använda trasor på grund av självantändingsrisken.

Spara på världens resurser och ta hand om dina möbler. Ge dem den bästa omsorg och en längre livslängd med en möbelvårdprodukt, som Chinese Wood Oil. När du tar hand om dina möbler med våra särskilt utvalda produkter för möbelvård, kommer materialet helt till sin rätt, håller längre och ger dig en mer trivsam vardag!

Chinese Wood Oil är tillverkad av Leather Master. All deras produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige.  Verksamheten är ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik