2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Wood Grey Oil

Wood Grey Oil

Leathermaster Scandinavia

Print this page
Trä är ett fint och naturligt material som bara blir vackrare med tiden när det sköts rätt. Du får en möbel att leva och trivas med länge!

Wood Grey Oil är en pigmenterad olja för att färga in träytor. Grey Oil fungerar som en reparationsprodukt när ytan har blivit sliten och färg behöver tillföras. Om du upplever möbeln torr när den är ny kan Natural Oil, som inte påverkar färgen, användas eller Wax Oil (ej på vitpigmenterade ytor).

Använd inte slipsvamp eftersom det slipar bort pigmenten.
Läs mer
250 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

MöbeltypTräolja
VarumärkeLeather Master

Detaljerad information

Bruksanvisning

Skaka flaskan väl. Testa alltid oljan på en dold yta. Användning: Applicera ett jämnt lager i fiberriktning med pensel, luddfri trasa eller svamp. Om oljan kommer i kontakt med andra ytor än bordsskivan måste den omedelbart torkas bort med en fuktig trasa. Torkningstid ca 10 min. Sedan torkas ytan av med en luddfri trasa. Upprepa behandlingen vid behov. Låt torka i minst 24 timmar innan ytan tas i bruk. OBS! Bränn eller vattendränk använda trasor, på grund av självantändningsrisken.

Spara på världens resurser och ta hand om dina möbler. Ge dem den bästa omsorg och en längre livslängd med en möbelvårdprodukt, som Chinese Wood Oil. När du tar hand om dina möbler med våra särskilt utvalda produkter för möbelvård, kommer materialet helt till sin rätt, håller längre och ger dig en mer trivsam vardag!

Grey Wood Oil är tillverkad av Leather Master, fär all deras Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige. Företaget är ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö.