2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

Fri frakt

Byggbar

  • Hem
  • 2-sitssoffa med recliners

2-sitssoffa med recliners

Här är Paus, en av våra mest omtyckta soffor! När du lämnar dagens måsten, slå dig ner i Paus hörnsoffa som ger dig och nära o kära en utomordentlig sittkomfort. Den har en hög rygg och en ombonad, mjuk känsla. Sittdjupet är generöst. Soffan har två sitsar med manuella recliners i sittplatserna - den ultimata mys- och tv-soffan!
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

13 450 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Textile Clean & Protect

Clean & Protect kit innehåller rengöring och impregnering för dina möbler i textil. Kitet innehåller...Läs mer

568 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktbeskrivning

Mellan de två sitsarna finns ett fiffigt bord med mugghållare och förvaring. Här kan du smidigt gömma tv-dosan! Paus finns i kraftigt grått, eller nougatfärgat microtyg med mockakänsla. Tyget är OEKO-TEX certifierat och mycket slitstarkt. Soffan har snygga och arbetade stickningar.

Paus har en funktion där sitsen på reclinern går framåt innan ryggen fälls bakåt. Placera därför soffan ca 10 cm från väggen.

Paus är en serie byggbara sittmöbler. Om du önskar en annan kombination av soffan än vad som finns i webshopen, är du varmt välkommen in till en av våra butiker!

För mer information, se faktabladet nedan.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik