ButikerKontakt

Paus fåtölj recliner

Helt fantastiskt bekväm komfort får du i vår mycket omtyckta Paus fåtölj. Fåtöljen har en manuellt styrd reclinerfunktion, som gör att du bekvämt kan anpassa fåtöljens lutning och även fälla ut den inbyggda fotpallen. Fåtöljen har också en bekväm snurr- och gungfunktion, som gör att du smidigt kan vända dig åt det håll du vill. Och vem gillar inte att gunga så smått. Så avkopplande! Gungfunktionen låses när reclinern fälls ut.

Paus fåtölj finns i kraftigt grått, eller brunt microtyg med mockakänsla. Tyget är OEKO-TEX certifierat. Möbeln har snygga och arbetade stickningar.
Läs mer
9 009 kr
10 010 kr

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Grå
Bredd100
Djup103
Höjd104
Sittdjup55
Volym1
MaterialTyg
KomfortMjuk

Detaljerad information

Paus fåtölj ingår i serien Paus, som är en byggbar serie sittmöbler. Fåtöljen finns även med elstyrd recliner, utan snurr- och gungfunktion.

Maxvikt för person i fåtöljen är 120 kg.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare så kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder så förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play