ButikerKontakt

Lotus kontorsstol

Finns i flera färger

Inred med Lotus, en komfortabel, stilsäker och trendig stol i konstläder. Stolen passar både till den varma lantliga stilen så väl till den stramare industriella. Stolen har en mjuk design med böljande linjer, samtidigt som den är cool och sticker ut. Vi supergillar!
Läs mer
2 000 kr

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Svart
Bredd55
Djup54
Höjd87
LevererasOmonterad
Tillverkad iAsien

Detaljerad information

Lotus kontorsstol är klädd i congacsfärgat eller svart konstläder med dekorativa kontrasterande sömmar. Lotus har ett stativ i svart pulverlackad metall. Stolen har en bekväm skålad sits och är höj-och sänkbar. Stolen har fötter som gör det enkelt att förflytta stolen på golvet. Den är lätt att torka av och hålla ren.

Maxvikt 110 kg.

I serien Lotus ingår även matrumsstolar och barstolar.

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play