2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

  • Hem
  • ALE matbord 210 cm

ALE matbord 210 cm

Inred minimalistisk och luftigt i New Nordic-stil! Ale rektangulärt matbord har en modern design med fasad bordsskiva och runda välarbetade ben. De svarta benen letar sig snyggt upp på bordsskivans kant, en liten, men viktig detalj. Hörnen på bordet har en liten mjuk rundning.

Matbordet är tillverkat i mdf och fanérad vitoljad ek. Underredet är i matt svartlackad metall, vilket vackert samspelar med den ljusa bordsskivan.

Matbordet passar bra till 6 personer. Köp till en eller två insticksklaffar och gör plats för fler! Varje klaff är 50 cm bred och ger plats för ytterligare 2 personer vardera.

Håll den röda tråden där hemma och komplettera bordet med fler delar ur kollektionen, där även runt matbord, buffé, mediabänk och soffbord hör hemma.
Läs mer
14% RABATT
9 002 kr
10 590 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Ett rektangulärt matbord ger en stilfull look till rummet. En fördel med det avlånga matbordet är att det är enkelt att möblera med. Du kan placera det mitt i rummet, likväl som utmed rummets vägg. Det gör att matbordet kan ta minimalt med plats och också passar i ett litet rum.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik