ButikerKontakt

Alessio matbord ø115 cm

Skapa en modern matplats med fantastiska Alessio matbord ø115 cm! Bordet har cirkulära former som samspelar till en trivsam möbel att umgås kring. Det har en rund bordsskiva med en väl tilltagen tjocklek på 3 cm. Bordets pelare har dekorativa ribbor.

Alessio matbord passar för 5-6 personer och är en höjdare att käka vid i det lilla köket, eller matrummet!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

8 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Vitpigmenterad

Detaljerad information

Alessio runt matbord ø115 cm är tillverkat i oljad ekfanér. Du kan välja mellan att köpa matbordet i vitpigmenterad ek, eller mörkbestad ek.

I serien Alessio finns också ett medelstort runt matbord ø130 cm och ett stort runt matbord ø150 cm.

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Till den vitpigmenterade möbeln rekommenderar vi Natural Oil, som är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil om du vill ha mer pigment i möbeln. Den mörkbestade möbeln behandlas med Furniture Polish vid behov.