ButikerKontakt

Colton matbord Ø135 cm

Rowico Home

Sätt tonen vid matplatsen, med ett formskönt runt bord! Colton runt matbord är ett elegant och stiligt matbord med vackert kryssunderrede. Det är tillverkat i lackad askfanér och har ett underrede i pulverlackad svart metall med sandstruktur. Bordsytans lack gör att det är enkelt att torka av och hålla bordet snyggt.

Bordets mått är ø135 cm. Runt matbordet passar det fint med 4-6 gäster. Den runda formen är en perfekt form för att vara social. Alla syns vid ett runt matbord och har lätt att prata med varandra!

I serien Colton finns möbler att matcha tillsammans: matbord, ovalt stort soffbord och litet runt soffbord!
Läs mer
6 796 kr
7 995 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Längd135
Bredd135
Höjd75
Diameter135
Volym0.3145
MaterialTrä, Metall
LevererasOmonterad
Tillverkad iAsien
YtbehandlingLackad
Vikt33.6
Vikt inkl emballage42

Detaljerad information

Den runda formen på ett matbord är en perfekt form för att vara social. Alla syns vid ett runt matbord och har lätt att prata med varandra! Ingen hamnar ute på kanten och alla har samma plats i sammanhanget. Alla hamnar i centrum. Ett runt matbord är idealiskt för barnfamiljen, då det har fördelen att det saknar hårda kanter att stöta sig emot, har inga vassa kanter att göra sig illa på. Sedan har vi ju den vackra, runda formen i sig; den mjukar upp, ger liv och spänning till rummet.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play