2024 - 5 - 18

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Dining matbord

Dining matbord

Print this page
Dining är ett rektangulärt matbord med måtten 210x90 cm. Det har en elegant, avlång form. Bordsunderredet har en stjärnformad design. Otroligt vackert, tycker vi! Det ger matbordet en skulptural och uttrycksfull form. Dessutom är det mycket praktiskt, då det ger god plats åt alla personer som sitter runt bordet. Det finns inga bordsben i vägen för en rymlig sittupplevelse. Underredet är en stadig metallkonstruktion och har ställskruvar så att du kan justera bordet om underlaget är något ojämnt.

Dining är ett bord för den stora familjen, eller för dig som tycker om att bjuda dina vänner på middag. Det är passar för 8-10 personer, utan iläggsskiva. Du kan köpa till en, eller två iläggsskivor. Med två iläggsskivor ger du plats för fyra gäster till.

Du kan välja matbordet i vitpigmenterad fanérad ek, eller mörkbetsad fanérad ek. I serien Dining finns också tilläggsskiva.

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den med Natural Oil innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år, eller vid behov. Om du vill addera mer pigment i det vitpigmenterade, eller det mörkbetsade bordet, tar du hjälp av White Wood Oil, respektive Smoked Oil.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

7 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Natural Oil

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

White Wood Oil

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Smoked Oil
Smoked Oil
250 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Ek
 • Brun
 • Vitpigmenterad
Längd210
Bredd90
Höjd80
Volym0.38669
MaterialEkfanér/metall
Tillverkad iAsien
Ytbehandlingoljad
MöbeltypMatbord för 6
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Ett rektangulärt matbord, som Dining, ger en stilig stil gestaltning till rummet. En fördel med det avlånga matbordet är att det är enkelt att möblera med. Du kan placera det mitt i rummet, likväl som utmed rummets vägg. Det gör att matbordet kan ta minimalt med plats och också passar i ett litet rum. Det ger dig mer flexibilitet att inreda köket eller matsalen på ett funktionellt sätt. Du får plats med köksöar, skåp och annan inredning nära bordet.

Formen passar perfekt till större familjer och sällskap, då det ger utrymme åt flera personer att sitta bekvämt. Bordet har en lång sida där man kan sitta många samtidigt. Det är även lätt att få plats med extra stolar vid de korta sidorna om man får besök.

Ett rektangulärt matbord är tidlös design som passar in i de flesta hem. Bordet har en enkel praktisk form som kommer se modernt och fräscht ut under många år. Med sitt stora sittyta och utrymmessparande placering är ett sådant bord ett optimalt val för gemensamma måltider med familj och vänner!

 

 

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play