2024 - 5 - 18

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Glenside matbord

Glenside matbord

Rowico Home

Print this page
Glenside matbord har en avskalad skandinavisk design där den runda bordsskivan möter de massiva raka träbenen i harmoni och enkelhet. Skapa gemenskap och utrymme för fler genom att köpa till 1 eller 2 iläggsskivor och omvandla matbordet till ett stort ovalt bord. Tack vare att trä med synliga kvistar har tagits tillvara i tillverkningen så har varje bord en unik träkänsla. Bordsskivan är semimassiv och det innebär att toppen består av 3 mm massiv ekfaner, vilket gör den mycket hållbar. Högkvalitativt och hållbart – detta är ett matbord att använda och älska i många år framöver. Finns i oljad ek och brunoljad ek.
Läs mer
8 496 kr
9 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Brun
 • Ek
Längd130
Bredd130
Höjd75
Diameter130
Volym0.21
MaterialTrä
SkivaEkfanér på spånskiva
Ben / Fot / UnderredeMassiv ek
LevererasOmonterad
Tillverkad iAsien
YtbehandlingOljad
Vikt41
Vikt inkl emballage49
MöbeltypMatbord för 6
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

Det finns många fördelar med ett runt matbord!

Ett runt matbord är inte bara en plats att äta vid. Det kan också vara en central samlingspunkt för familj och vänner. Med sin unika form skapar bordet en skön och inbjudande atmosfär där du kan samlas och njuta av måltider tillsammans med vänner och kära. Den runda formen främjar ögonkontakt och underlättar samtal. Du får närhet och gemenskap!

En av de främsta fördelarna med ett runt matbord är dess platsbesparande form. Till skillnad från rektangulära eller kvadratiska bord tar det inte upp onödig yta och har skarpa hörn. Detta gör det till det perfekta valet för mindre matutrymmen, där utrymmesmaximering är viktig. Dessutom ger den avsaknaden av hörn en jämn rörelse runt bordet, vilket gör det enklare att komma åt sittplatsen och flanera runt den. 

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play