2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

  • Hem
  • Maddock matbord

Maddock matbord

Rowico Home

Maddock är ett praktiskt och förlängningsbart runt matbord med bordsskiva av oljad ek eller brunoljad ek och svarta pulverlackerade metallben. Matbordet blir blickfånget i rummet och förmedlar en stabil och stilsäker känsla. Skapa gemenskap och utrymme för fler genom att köpa till 1 eller 2 iläggsskivor och omvandla det till ett stort ovalt bord. Tack vare att trä med synliga kvistar har tagits tillvara i tillverkningen så har varje bord en unik träkänsla. Bordsskivan är semimassiv och det innebär att toppen består av 3 mm massiv ekfaner, vilket gör den mycket hållbar. Högkvalitativt och hållbart – detta är ett matbord att använda och älska i många år framöver.
Läs mer
14% RABATT
10 196 kr
11 995 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Det finns många fördelar med ett runt matbord!

Ett runt matbord är inte bara en plats att äta vid. Det kan också vara en central samlingspunkt för familj och vänner. Med sin unika form skapar bordet en skön och inbjudande atmosfär där du kan samlas och njuta av måltider tillsammans med vänner och kära. Den runda formen främjar ögonkontakt och underlättar samtal. Du får närhet och gemenskap!

En av de främsta fördelarna med ett runt matbord är dess platsbesparande form. Till skillnad från rektangulära eller kvadratiska bord tar det inte upp onödig yta och har skarpa hörn. Detta gör det till det perfekta valet för mindre matutrymmen, där utrymmesmaximering är viktig. Dessutom ger den avsaknaden av hörn en jämn rörelse runt bordet, vilket gör det enklare att komma åt sittplatsen och flanera runt den. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik