ButikerKontakt

Marstrand matbord 220 cm

Ett matbord i trä känns naturligt och förmedlar värme och harmoni. Träets synliga ådring och mjukt släta yta är trivsamt. Matbord Marstrand har en soft och samtida design som låter sig levas med i vardag och fest. Lägg märke till arbetade detaljer som de rundade formerna på benen, bordsskivan och bordsskivans fasade kant!

Matbordet är 220 cm långt och hela 100 cm brett och passar för upp till 8 personer. Du får plats med 3 stolar på varje sida. Köp tilläggsskivor och gör plats för fler! Med två tilläggsskivor dukar du för ytterligare 4.

Matbordet är tillverkat i fanérad vitpigmenterad oljad ek. I serien Marstrand ingår matbord, tilläggsskivor och skänk. Kombinera fint med Åstol snurrstol!
Läs mer
7 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
Längd220
Bredd100
Höjd75
MaterialEk
Tillverkad iAsien

Detaljerad information

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Vi rekommenderar Natural Oil, om är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil som du vill ha mer pigment i möbeln.

Ett rektangulärt matbord ger en stilfull look till rummet. En fördel med det avlånga matbordet är att det är enkelt att möblera med. Du kan placera det mitt i rummet, likväl som utmed rummets vägg. Det gör att matbordet kan ta minimalt med plats och också passar i ett litet rum.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play