2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Taransay matbord Ø125 cm med bordsskiva i travertin

Taransay matbord Ø125 cm med bordsskiva i travertin

Rowico Home

Lyxiga Taransay matbord Ø125 har en exklusiv stenskiva av sandfärgad travertin från Italien. Travertin är en kalkstenstyp med fina skiftningar som ger bordet en naturlig skönhet och med tiden unik patina, där nya detaljer i bordskivan kan upptäckas varje dag. Benen är massiva av vitpigmenterad ek. Bordets mjuka runda formspråk skapar en fin kontrast till den livliga och robusta stenskivan.

Bordets diamenter är 125 cm och fyra gäster får gott om plats att sitta kring bordet och sällskapa.

Läs mer
15 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

I serien Taransay finns matbord och soffbord i olika utföranden.

Tänk på att använda underlägg och direkt torka upp spill för att bevara stenskivans utseende. Observera att travertin är ett naturmaterial och det förekommer därför variationer i struktur och färg. Små håligheter är inte defekter utan unika drag för varje stenskiva.

Den runda formen på ett matbord är en perfekt form för att vara social. Alla syns vid ett runt matbord och har lätt att prata med varandra! Ingen hamnar ute på kanten och alla har samma plats i sammanhanget. Alla hamnar i centrum. Ett runt matbord är idealiskt för barnfamiljen, då det har fördelen att det saknar hårda kanter att stöta sig emot, har inga vassa kanter att göra sig illa på. Sedan har vi ju den vackra, runda formen i sig; den mjukar upp, ger liv och spänning till rummet.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik