2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Flera färger

Kampanj

  • Hem
  • Filippa matbord med klaff 80+45 cm

Filippa matbord med klaff 80+45 cm

Rowico Home

Filippa klaffbord 80+45 cm har en tydlig och stilren design, att trivas med i många år. Bordets signum är de konformade benen som är i samma trä som bordsskivan. Filippa är tillverkat i fingerskarvad oljad ek och har en hög kvalité, som tål att slitas på.

Klaffbordet är en perfekt matplats för två personer och med klaffen utfälld har det plats för ytterligare två gäster. Klaffbord passar dig som vill få plats med ett matbord på liten yta, men snabbt kunna duka för fler, eller använda en del av bordet till avställningsyta till exempel när du bakar, eller lagar mat.
Läs mer
14% RABATT
6 371 kr
7 495 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

• Bordsskiva i fingerskarvad ek.
• Matbordet finns i oljad ek, oljad vitpigmenterad ek och brunlackad ek.
• Med klaffen utfälld är bordet 125 cm långt.

Letar du efter ett praktiskt och elegant bord som kan anpassas efter dina behov? Då är ett bord med klaffar det perfekta valet för dig!

Med hjälp av de praktiska klaffarna kan du enkelt förlänga eller förkorta bordet efter behov. Superbra när du ska bjuda in vänner och familj till middag, eller när du behöver extra utrymme för att jobba eller studera hemifrån. Bordet är enkelt att hantera och klaffarna fälls upp eller ner med lätthet. 

Investera i ett bord med klaffar idag och upplev hur enkelt det kan vara att anpassa ditt hem efter dina behov!

Filippa matbord ingår i serien Filippa, där du finner klassiska matbord i olika storlekar samt förvaringsmöbler för matplats och vardagsrum.

Tänk på att oljebehandlade möbler ska behandlas med möbelolja innan de används och sedan regelbundet 2- 3 gånger per år. Detta gäller speciellt bordets toppskiva. Det är viktigt för att bibehålla motståndskraft mot fläckar och repor. Innan inoljning av möbeln behöver ytan rengöras för att få bort smuts och fett, en trärengöring avsedd för ändamålet bör användas.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik