ButikerKontakt

Winnipeg matbord

Rowico Home

Winnipeg matbord har en stilren design, som tål att levas med länge! Bordsskivan är i rustik fanérad ek och kanterna har ett utseende av massiv ek. I den rustika eken är kvistar och märken en del av bordets personliga karaktär. Eken ger en stark och naturlig träkänsla. Benen är lätt utställda och är tillverkade i svart pulverlackad metall och har en sandstruktur. Bordet är 200 cm långt och har gott om plats för middagar, läxläsning och brädspel. Winnipeg matbord 200 cm, i vitpigmenterad eller svartlackad ek och svarta metallben.

Matbordet passar för 6-8 personer och med tilläggsskivor à 50 cm, förlänger du bordet med 2 personer per tilläggsskiva. Men två tilläggsskivor blir bordet 300 cm.
7 221 kr
8 495 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Beställningsvara. Slut på lager, längre leveranstid.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
  • Svart
Längd200
Bredd100
Höjd75
MaterialTrä, Metall

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play