2024 - 6 - 14

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Åhus skänk

Åhus skänk

Print this page
En skänk är en riktig höjdare i alla rum: barnens rum att stoppa undan leksaker i, hallen att förvara vantar och mössor i och vardagsrummet och matrummet att gömma undan allehanda ting i. Den funkar också fint att använda som ett bord för TV:n och naturligtvis att sätta dina vackra saker på, så att du ser dem varje dag.

Åhus skänk har en soft, mjukt stram, skandinaviskt uttryck. En tidlös estetik som låter sig levas med över tid. Skänken har två skåp och tre lådor. Skänken är 150 cm bred.

Åhus skänk är tillverkad i fanérad vitpigmenterad oljad ek eller svartbetsad ek och har ben i massiv ek.

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den, innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år, eller vid behov. Använd White Wood Oil. De svartbestade Åhusmöblerna behandlas ej.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

5 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

White Wood Oil

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Vitpigmenterad
 • Svart
Bredd150
Djup40
Höjd75
LevererasOmonterad
MöbeltypSkänk
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

I serien Åhus ingår matbord, tilläggsskivor, skänk, mediabänk och stol. Serien har god kvalité till bra pris.

Ladda ner

 • Ahus faktablad.pdf

  Klicka här

Återplantera träd med Möbelmästarna

När du köper en produkt märkt med trädet bidrar du till att motverka klimatförändringarna

Som en del av Attenborough Forest, ett globalt trädplanterings- och skogsbevarandeprojekt, arbetar vi för att återställa biologisk mångfald och motverka klimatförändringarna. Att värna om våra skogar och de djur som lever i dem är något vi på Möbelmästarna tycker är jätteviktigt! Därför har vi valt att på vårt sätt göra en insats där även du som kund är med och bidrar till arbetet som Attenborough Forest gör.

Genom att köpa en av möblerna och produkterna märkta med trädet bidrar du till att träd planteras, den biologiska mångfalden återställs och lokalsamhällen stärks! Många bäckar små gör sitt för att göra skillnad, och genom din handling skapar vi tillsammans en friskare planet.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play