ButikerKontakt

Marstrand skänk

En skänk i trä känns naturlig och förmedlar värme och harmoni. Träets synliga ådring och mjukt släta yta är trivsamt. Skänk Marstrand har en soft och samtida design som låter sig levas med varje dag under många år. Lägg märke till skänkens rundade former som finns överallt, ett supersnyggt element i möbeln!

Skänken har tre skåp med vardera en hylla, för dold förvaring.

Skänken är tillverkad i massiv och fanérad vitpigmenterad oljad ek. De elegant svängda beslagen är i borstad metall. I serien Marstrand ingår matbord, tilläggsskivor, vitrinskåp och skänk. Kombinera fint med snurrstol Åstol!
Läs mer
8 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
Bredd150
Djup40
Höjd75
MaterialEk

Detaljerad information

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Vi rekommenderar Natural Oil, om är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil som du vill ha mer pigment i möbeln.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play