2024 - 6 - 14

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Mistral sideboard med hyllor

Mistral sideboard med hyllor

Hammel

Print this page
Mistral sideboard med hyllor är ett väl tilltaget sideboard, som ger dig ger smakfull förvaring. Det har två luckor för sluten förvaring och fyra öppna hyllor för förvaring. Det här är ett stort sideboard för dig som vill ha plats till mycket förvaring.

Sideboardet finns i vitlack och vitpigmenterad oljad ekfanér.
Läs mer
10 980 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Den här produkten kan du enkelt designa och köpa i ett 3D-verktyg.

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Vit
 • Vitpigmenterad
Bredd176
Djup42
Höjd76
MaterialTrä
Tillverkad iSkandinavien
MöbeltypSkänk
VarumärkeHammel Furniture

Detaljerad information

Skapa grace och funktion med ett sideboard - den perfekta möbeln för att förbättra ditt hem!

Ett sideboard är inte bara en trivsam inredningsdetalj, det är också en praktisk och mångsidig möbel som kan förvandla ditt utrymme. Med sin eleganta formgivning och generösa förvaringsutrymme är ett sideboard ett utmärkt val för alla rum i ditt hem.

Sideboardet ger enastående förvaringsmöjligheter. Matchen med slutna skåp och öppna hyllor ger det dig möjlighet att organisera och gömma undan dina omtyckta ägodelar. Oavsett om du behöver förvara porslin, bestick, böcker eller andra föremål, kan ett sideboard rymma allt på ett stilfullt sätt. Sideboardet ger också en fin möjlighet till att ställa vackra saker på plats, centralt i hemmet. Du kan njuta av dem varje dag!


Mistral sideboard tillverkas av Hammel Furniture. Produktionen sker i Danmark. De tillverkar med en hög kvalité. Som exempel innehåller deras spånskivor 70% återvunnet trä och all lack i tillverkningen är UV-baserad lack, utan formaldehyd. De första delarna i Mistral-serien ritades på 1990-talet av designern Lone Sterner Nordam. Serien kopplas ihop med innovativ, kreativ och hållbar design. Med en Mistral-möbel får en möbel i tidlös, klassiskt modern dansk design, med kreativa funktioner!

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play