2024 - 4 - 16

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Skrivbord

Investera i ett elegant skrivbord och gör alla arbetsmoment lite bättre. Med rätt bord ger du rummet en omisskänlig karaktär samtidigt som du ökar produktiviteten och inspirationen på plats. Förutom att vara ett viktigt inslag i inredningen erbjuder bordet också stora möjligheter till smart förvaring, och avställningsytor för några extra dekorationer. Oavsett om du jobbar hemifrån, pluggar, pysslar eller behöver ett nytt gamingbord, så har vi ett arbetsbord för dig! 

Vilket skrivbord ska jag köpa?

Utgå ifrån vad bordet ska användas till, var det ska stå och den arbetsyta du tycker att du behöver, så kommer du snabbt fram till om du letar efter ett hörnskrivbord eller ett nätt datorbord. Ska det primärt bli ett gamingbord behövs en stor bordsskiva medan en läshörna inte behöver vara större än att du får plats med en bok och kaffe. Vill du därtill kunna växla mellan stående och sittande, eller bara ha exakt kontroll över bordshöjden, rekommenderar vi ett höj- och sänkbart skrivbord. Med ett vägghängt skrivbord får du också arbetsytan i precis rätt höjd, och det står inga ben i vägen när du ska dammsuga. 

Vilken storlek ska ett skrivbord vara?

I minsta möjliga mån kan ett laptopbord på 60cm i bredd vara tillräckligt. Då får du plats med datorn och kanske något mer. Men vill du bekvämt sitta med två skärmar rekommenderar vi en bredd på minst 130cm. När det kommer till skrivbordets djup bör det vara minst 55-60cm för rätt avstånd till skärmen samt tillräckligt utrymme för tangentbord och mus. 

Populära fåtöljer

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se