2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

  • Hem
  • Alison karmstol tyg metallben snurrfunktion

Alison karmstol tyg metallben snurrfunktion

Rowico Home

Alison karmstol har ett snurrbart underrede i 360 grader. Det gör att du smidigt kan vända dig till grannen och snabbt som ögat kan slå dig ner i, eller gå upp ur stolen. Den kupade stoppade sitsen och de höga armstöden gör stolen bekväm och ombonad att sitta i. Benen är i svart pulverlackad metall.

Stolen finns i grått, beige, ljusbeige och mörkbeige tyg. Du kan även matcha den med Alison stol utan karm!

Alison karmstol säljs i tvåpack. Priset gäller för en stol.
Läs mer
14% RABATT
1 951 kr
2 295 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En karmstol gör upplevelsen kring bordet både mer lyxig och bekväm. Den har både ryggstöd och armstöd, som gör det enkelt att koppla av kring bordet. För äldre och barn kan karmstolen ge det där lilla extra stödet för armarna som är behövs. En karmstol är en mångsidig stol, som både passar som matbordsstol och som solitär i hallen, eller vardagsrummet.

Stolar med snurrfunktion är grejen!

En matstol med snurrfunktion är den perfekta kombinationen av form och funktion. De ger en bekväm och praktisk sittupplevelse samtidigt som de ger en modern touch till din matrumsinredning.

En av de främsta fördelarna med en matstol med snurrfunktion är dess flexibilitet. Den roterande funktionen gör det enkelt att nå saker runt omkring bordet, eller att delta i konversationer runt bordet utan att behöva flytta stolen.

Snurrfunktionen gör det också enklare att kliva av och på stolen, vilket kan vara särskilt användbart för personer med begränsad rörlighet. En matstol med snurrfunktion är ett utmärkt investeringsval för ditt hem!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik